Siedle Vario utfyller Central Park på den vakreste måten

Dato: 12 Jun 2019

Når selv den minste detalj spiller en rolle i det hele

Avansert  dørkommunikasjon i nye boligbygg i Århus gaten i København

Central Park markerer overgangen mellom rå havmiljø i Nordhavnen og den klassiske Østerbro. Arkitektonisk låner boligmarkedet fra begge miljøer og blir forbindelsen mellom havnen og byen. Central Park er en moderne blokk på totalt 10 200 m², fordelt på 94 leiligheter av varierende størrelse, og suppleres med 700 m² butikker og tjenester i første etasje.

 

Skreddersydde løsninger tidlig i byggeprosessen

Med et designprinsipp for individualitet, et kompromissløst mål for markedets beste kvalitet og bærekraft, tilbyr Siedle tilpassede bygningskommunikasjonssystemer som forbinder både inne og ute. Det er svært viktig at dørkommunikasjon er inkludert i byggeprosjektet fra begynnelsen. Siedles skreddersydde løsninger, som inkluderer de mest avanserte dørtelefonisystemene, gjør det mulig å møte de største arkitektoniske visjonene uten å gå på kompromiss med kvaliteten. De tilpassede kommunikasjons- og systemløsninger utvikles for det enkelte prosjekt. En sammensmelting av estetikk, sensualitet og funksjonell holdbarhet betyr at Siedle kan skape en overgang mellom innsiden og utsiden.

 

Et godt eksempel på en Siedle løsning på inngangsdøren

I Central Park, designet av Årstiderne Arkitekter, har den riktige kommunikasjons- og systemløsningen for dørgrensen blitt valgt. Ved inngangen er besøkende til Siedle Vario velkommen i svart høyglans, en tidløs design som mest vakkert harmoniserer med bygningens arkitektur. Et godt eksempel på en Siedle løsning på inngangsdøren, hvor design og arkitektur sammen skaper det perfekte rammeverket for en arkitektonisk generell opplevelse. Siedle er stolt av resultatet og veldig fornøyd med det gode samarbeidet med installatøren Melph-El ApS.

 

Les mer om designlinjen Siedle Vario her

 

Ytterligere informasjon: www.siedle.no, tlf. +47 6711 0607.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår