Siedle Smart Gateway - din inngangsport til IP-verdenen

Dato: 15 Jan 2020

Mulighetene er mange: med Siedle Smart Gateway - IP-grensesnitt får du en komplett løsning for IP-videodørtelefoni. Du trenger ikke nødvendigvis være hjemme for å motta og svare på døren. Det kan skje uansett hvor du er i verden. Det er med andre ord mulig å se besøkende på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, man åpner for samtale og deretter gir tilgang til bygningen, enten det er hjemme, ute eller på jobb.

Siedle-app gjør hverdagen mer trygg, og litt lettere

Siedle er markedsledende på å lage løsninger som kombinerer sikkerhet, brukervennlighet og et vakkert design med kvalitetsmaterialer og intelligente tekniske løsninger. En app-kontrollert dørtelefon er Siedles tilbud om en moderne løsning som både kler en bygning, samt gir ypperste sikkerhet og komfort for beboerne.

Med Siedle-appen kan du bruke din dørtelefon selv om du ikke er i nærheten av den. Enten i hagen, opptatt andre steder i huset eller en tredjeplass. Du kan motta samtaler fra din dørtelefon, se hvem som ringer på, og deretter bestemme om du vil snakke med ham eller åpne døren. Dette betyr at du kan la gjester komme inn før du selv dukker opp, eller at du kan sitte på jobb og slippe inn håndverkere og andre. I istedenfor å sitte hjemme og vente på dem. Samtidig sikrer en innebygd sikkerhetskontroll i Siedle-appen at døren ikke åpnes før den virtuelle nøkkelen i appen er trukket inn i hengelåssymbolet.

Siedle Starter Kit - et attraktivt tilbud

Det er ikke noe kompromiss på noen fronter, og det er grunnen til at Siedle kan tilby dørtelefonløsninger som tilfredsstiller dine spesifikke behov. Den nye startpakken, Smart Gateway, er den perfekte introduksjonen til IP-verdenen – og til en god pris. Siedle startsett inkluderer, Siedle Compact video dørtablå, Siedle Smart Gateway og Siedle-app for Android og iOS. Startpakken er et attraktivt tilbud for eneboliger eller små bedrifter som ønsker å få dørkommunikasjon på en smarttelefon. Grensesnittet muliggjør mobil dørkommunikasjon på smarttelefonen, men også integrering av et KNX Smart Kontrollpanel fra Jung.

Godt gjennomtenkt og enkel installasjon

Siedle Smart Gateway er også allsidig når det gjelder installasjon. Installasjonen er ekstremt enkel og rask. Når Smart Gateway er installert og konfigurert, genereres en QR-kode i administrasjonsgrensesnittet for Smart Gateway. Ved å skanne koden kobles Smart Gateway automatisk til den mobile brukerenheten - slik at smarttelefonen blir en mobil telefonsvarer for porttelefonsystemet. Som en ekstra bonus kan de eksisterende Siedle-porttelefonsystemene utvides med en Smart Gateway

Les mer her:

Ytterligere informasjon: www.siedle.no - tlf. 6711 0607

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår