Siedle IQ gir eksisterende systemer nytt liv

Dato: 6 Mai 2020

Med et nytt, intelligent system sørger Siedle IQ svartelefon for mobil dørkommunikasjon via Siedle App, uansett hvor gammelt kommunikasjonsanlegget er.

En bærekraftig og fremtidssikret løsning

Teknologien utvikler seg hele tiden med raske skritt og gir eksisterende teknologiske systemer kamp til streken og kort levetid på markedet. Det er ikke bra for miljøet og fører ofte til unødvendige installasjoner og kostnader. Det ønsker Siedle å gjøre noe med. Derfor har vi lansert Siedle IQ svartelefon som gjør at det ikke er nødvendig å bytte ut det eksisterende dørtelefonanlegget for å få en tidsriktig løsning som har mobil dørkommunikasjon. Det betyr at de eksisterende kablene gjenbrukes og man unngår å måtte sette i gang med en omfattende installasjon og bygningsmessige endringer. Det sparer både tid og kostnader til en helt ny installasjon.
 

Fleksibel dørkommunikasjon

Ved montering av en Siedle IQ svartelefon, vil Siedle App gi en mer fleksibel dørkommunikasjon som sørger for at man kan ta med seg dørkommunikasjonen over alt. Er du for eksempel i butikken når du venter gjester, eller du ikke er hjemme for å ta imot en pakke fra postbudet, er ikke dørtelefonen lenger unna en i din egen lomme. Anrop fra dørtelefonen sendes direkte til brukerens smarttelefon via Siedle App og kan besvares uansett hvor du er.

 

Enkel og sikker installasjon

  • Siedle App lastes ned og aktiveres
  • Den eksisterende svartelefonen fjernes
  • Siedle IQ svartelefon monteres og kobles med ruter via Siedle App
  • Svartelefonen kobles til Internett via WiFi
  • Siedle App veileder brukeren gjennom innloggingsprosessen
  • Det tar bare noen få minutter å komme i gang

Den nye IQ-svartelefonen fås til installasjonssystemene 1+n og 6+n.

Siedle IQ HTS til 1+n kan leveres fra mai 2020.
Siedle IQ HTA til 6+n kan leveres fra høsten 2020. 

Les mer om Siedle IQ her: www.siedle.dks

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår