Siedle gjør det igjen: Tildelt tysk designpris

Dato: 25 Nov 2020

Med sitt attraktive design og evnen til å skape forbindelse til fremtiden belønnes Siedle IQ-svartelefonen med German Design Award 2021.

Siedle IQ-svartelefonen vakte stor begeistring hos juryen i den tyske designprisutdelingen for 2021, hvor Siedle ble tildelt prisen ”Special Mention” i kategorien ”Fremragende Produktdesign”.

Prisvinnende design
Det er egentlig ikke så overraskende at svartelefonens design fikk prisen for fremragende produktdesign. Designet er nemlig inspirert av svartelefonen Siedle HT 811 som tidligere har mottatt mange internasjonale priser og vist seg verdig. At designet belønnes med en pris enda engang, er et sterkt bevis på Siedle-designets varige estetikk, gjennomtenkte funksjonalitet og enkle betjening.

"Attraktivt alternativ til et nytt system"
I tillegget til fokuset på designet, fremhevet juryen at IQ-svartelefonen kan forlenge et eksisterende anleggs levetid og gjøre det mobilt ved hjelp av en enkel oppdatering:

”Med muligheten til å koble gamle dørkommunikasjonssystemer med smarttelefoner via en app, ble det skapt et attraktivt alternativ til helt nye systemer. En fantastisk løsning, hvor bekvemmeligheten ved gamle dørtelefonsystemer kan utvides på en forholdsvis enkel måte.”

Og det er veldig enkelt å installere Siedle IQ-svartelefon. Etter at svartelefonen er ettermontert, kobles beboerens smarttelefon til Siedle-appen. Og så er brukeren "good to go" og kan svare på døroppringinger uansett hvor brukeren befinner seg.

Et grønt utgangspunkt
Ved en oppdatering med Siedle IQ-svartelefonen fokuseres det på miljøvennlige løsninger. De eksisterende kablene gjenbrukes slik at man unngår en ny omseggripende installasjon. Dørkommunikasjonssystemer fra så langt tilbake som 1952 kan kan oppdateres på denne måten og gjøres mobile.

Les mer om Siedle IQ-svartelefonen på:www.siedle.dk

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår