SALTO XS4 MINI – Adgangskontroll som fungerer, selv etter lynnedslag og strømbrudd.

Dato: 4 Sep 2019

XS4 MINI en en leser som ikke er avhengig av extern strøm for å fungere. Derfor kan du ha fortsatt adgangskontroll og sikkerhet selv etter et strømbrudd.  

Vanligvis må man bestemme om en dør skal åpnes eller låses når det skjer et strømbrudd hvis man ikke har batteribackup. Det kan være e vansklig avgjørelse ettersom det er viktig med fluktmuligheteb, samtidig som man må opprettholde sikkerheten for eksempel pasienter i et sykehus, barn i en skole eller sensetiv informasjon i en bedrift.

Med kun 3 stykk AAA batterier, kan alle innerdører med XS4 MINI fortsatt åpnes etter skjema, spare hendelser til kort og i dør, opp til 40 000 ganger. En advarsel sendes til kortet i god tid innen batteriet tar slutt og fra innsiden kan døren alltid åpnes, uten å være avhengig av batteristrøm.

XS4 Mini styres via SALTO SPACE software hvor man bestemmer hvem som skal komme inn i hvilken dør, hvor lenge og under hvilke tider på døgnet. Alt er innebygd i leseren og den fungerer offline med SALTO Virtual Network. Den kan også brukes som trådløs online med sikkerhet i realtid. Da trenger den strøm. Men om strømmen blir borte fungerer den i offline mode på samme måte og kontrollerer adgangsrettigheter på brukernes kort.

XS4 Mini er tilpasset Nordiske låskasser och SIS standard.


Viktige funksjoner

  • Installasjon på ny eller eksisterende SIS dør med kun 2 skruer, ingen boring i dør eller karm.
  • Optisk signalering, akustisk signalering mulig.
  • Herdede borebeskyttelsesplater som beskytter lednings- og leserområdet.
  • Skjulte skruer for høyere sikkerhet og estetikk.
  • Enkel ettermontasje på eksisterende dører.
  • Bredt utvalg dørvridere, konfigurasjoner og retrofit dekkplater.
  • +5 ºC / +60 ºC – ikke for utebruk

 

ID teknologier
MIFARE® (DESFire, Plus, Ultralight C, Classic - ISO/IEC 14443), I-Class, Bluetooth SMART (BLE) för SALTO BLUEnet, NFC.

Les mer: XS4 MINI Nordic

Se film: XS4 Mini Youtube

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår