SALTO Systems lanserer ny versjon av SPACE adgangskontroll

Dato: 13 Jun 2018

SALTO SPACE er en smart, nettleserbasert og svært fleksibel programvare for administrasjon av adgangskontroll – online, wireless, mobile solutions og offline SVN.

Den siste versjonen SPACE 5.0 overholder kravene i forordningen for personvern GDPR som trådte i kraft i EU 25. mai.

Andre viktige nyheter for brukere er SALTO BLUEnet og en ny versjon av JustIN Mobile – hvor du åpner døren med en Android-mobil med NFC.

BLUEnet er SALTO Systems’ nye Bluetooth-baserte trådløse teknologi for kommunikasjon med trådløse dørkomponenter. Slik kan man styre leserne trådløst i sanntid, selv uten kabling.

Vår mobilteknologi JustIN Mobile støtter nå også NFC (Near Field Communication) som kommunikasjonsteknologi, i tillegg til Bluetooth. Dermed kan mobilen også styre andre typer SALTO-lesere, slik som MINI og GEO-sylindre.

Med NFC kan brukeren åpne døren ved å ganske enkelt legge mobilen på den elektroniske leseren, uten å skulle logge inn i appen. Kommunikasjonen er kryptert med AES-128, både for NFC og Bluetooth.

Den siste versjonen kan også håndtere SEOS-teknologien, hvilket øker vår kompatibilitet med andre systemer.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår