SALTO Systems introduserer revolusjonerende ny teknologi for adgangskontroll

Dato: 24 Okt 2018

SALTO Systems introduserer en ny teknologi som revolusjonerer måten adgangskontrollen styres på - SVN Flex.

Siden begynnelsen av 2001 har vi hatt et mål: å skape adgangskontroll som er effektiv og enkel å bruke. Resultatet var den banebrytende SVN-plattformen. Nå tar vi neste skritt.

SVN-Flex er basert på de to viktigste teknologiene fra SALTO Systems - SALTO Virtual Network og SALTO BLUEnet. Fordi alle leserne i den nye maskinvareplattformen har Bluetooth BLE for mobile åpninger, kombinerer SVN Flex begge teknologier, slik at alle lesere i den nye plattformen kan brukes som oppdateringer av for eksempel nye tillatelser og adgangsrettigheter og sletting av tilganger for mediene.

Fordelen er stor både for administrator og brukere. Med SVN Flex er det ikke lenger et krav om en kablet online-oppdateringsleser, og brukere trenger ikke å gå til en spesiell dør for å oppdatere, alle lesere kan være oppdateringslesere, uten kabling. Det kan også hjelpe de som integrerer SALTO i generelle systemer.

Med SVN Flex er kostnaden for adgangskontroll betydelig lavere. I dører hvor det ikke er behov for nettveggleser og kontrollenhet for dørstyring, kan brukeren oppdatere tillatelser og overføre informasjon om slettede kort direkte gjennom batteridrevne dørmonterte lesere, noe som også gir kortere installasjonstid. Oppdateringer finner sted hver gang du legger medier på en SALTO trådløs kommunikasjonsleser.

For mer informasjon, sjekk inn på https://svnflex.saltosystems.com/en    

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår