Salto Systems høyner standarden for hotellbransjen

Dato: 14 Dec 2016

SALTO Systems’ nye hjemmeside www.saltohospitality.com er utelukkende designet med tanke på hotellindustriens behov og krav, og skal dekke hele spekteret av adgangskontroll i sektoren.

Hjemmesiden gir hotellverter en klar og tydelig innsikt i hvilke løsninger SALTO Systems leverer til næringen. «SALTO Hospitality vil tjene som det sentrale omdreiningspunkt for dybdeanalyser av de produkter og tjenester vi tilbyr, samt som en plattform hvor klienter kan forstå hvordan våre løsninger adresserer deres utfordringer, fra å bygge sikre og trygge omgivelser og infrastruktur til å løfte gjestenes opplevelse med smarte, effektive og sjarmerende løsninger,» sier Rob Zijl (VP, Hospitality Access Solutions).

Vi har bestrebet oss på å lage en konseptuelt brukervennlig hjemmeside, inndelt i generiske seksjoner. For eksempel gir seksjonen ‘Intelligent Locking System’ et godt innblikk i SALTOs kjerneteknologi og selve vår adgangskontrolls DNA, hvor seksjonen ‘Electronic Hotel Locks’ dedikeres til nøye beskrivelser av hvilke fordeler våre løsninger gir fra et administrativt perspektiv, eller hvor seksjonen ‘Solutions’ eksemplifiserer hvilke løsninger som egner seg best til hvilke typer hoteller, små eller store, luksuriøse eller budsjett. Hjemmesiden inneholder blant annet også innsendelsesskjemaer og en oversikt over hvilke av våre produkter som skal vises på hvilke messer verden rundt.

Borja Ganzarain (Marketing, SALTO Systems S.L.) betoner: «Hjemmesidens intuitive design gir brukerne en grundig innføring i hvordan våre produkter, tjenester og løsninger fungerer, samt ikke minst også mulighet for å undersøke hvordan ulike modeller, overflater, osv., vil se ut i en tenkt installasjon.»

Vi vil på det varmeste anbefale deg å besøke hjemmesiden www.saltohospitality.com og håper du vil se hvordan vi kan hjelpe deg å øke dine verdier. Hva vi viser her er relevant for alle hotelliknende applikasjoner, så her er noe for både offentlig og privat sektor, for både store og små installasjoner.

Ikke minst: vi vil også få hjemmesiden på alle de nordiske språkene!

Følg oss også på LinkedIn og Twitter!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår