SALTO SVN-Flex - Trådløs sikkerhet i sanntid

Dato: 16 Jan 2019

For mer informasjon, sjekk inn på: https://svnflex.saltosystems.com/en  

I 2001 lanserte SALTO Systems SL, SVN-SALTO Virtual Network - med sikte på å kunne ha tilgang og kontroll til flere dører, ikke bare inngangsdører. Ved hjelp av smartkort som kan lese og skrive, går informasjon mellom lesere og programvare når du passerer en onlineveggleser, noe som betyr at kabelføring ikke er nødvendig mellom alle dørene.

SALTO BLUEnet -Trådløst nettverk via BLE - har blitt utviklet med hensyn til høye standarder knyttet til sikkerhet og evnen til å få sanntids kontroll selv på for eksempel: klasserom i skolen, pasientrommene på sykehus eller kontorrom med sensitive opplysninger liggende.

For å øke muligheten for nåtidskontroll på flere dører, er leser i SALTO’s siste hardwareplattform kompatibel med SALTO BlueNet. Noe som betyr at administratoren trådløst kan sjekke batteridrevne lesere i nåtid, som for eksempel: å låse opp eksternt, endre gyldighetsperioden, sende informasjon om blokkerte kort og også gjøre en sikker Lockdown i akutt situasjoner. Skulle kommunikasjonen gå ned, kan leserne fortsatt arbeide som SALTO SVN, med leser/skriver informasjon og åpne dørene akkurat som vanlig. Kunden kan velge hvilke dører du vil ha sanntidskontroll på via  BLUEnet. Og dette kan oppgraderes etter behov.

Ved å kombinere SALTO Virtuelle Nettverk og SALTO BLUEnet skapes SVN-Flex. Denne funksjonen gjør det mulig å endre gyldighetsperioden, validere tillatelse og overføre liste over blokkerte kort selv via batteridrevet leseren ved å bruke brukeres forskjellige kodebærere. Denne funksjonen gjør at det vil være enklere med prosjektering og infrastrukttur når du ikke trenger å tenke på å trekke kabler til eksterne bygninger.

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår