Salto Space og Salto KS på Eliaden 2018

Dato: 25 Mai 2018

Salto Systems viser frem de nyeste produktene og løsningene i Salto Space og Salto KS på Eliaden 2018

Besøk oss på stand nr: C04-05

SALTO Systems, en av de ledende produsentene av elektronisk adgangskontroll, vil presentere sine nyeste produkter og løsninger på ELIADEN, Norges Varemesse, Lillestrøm, 29. – 31. mai.

«SALTO Systems har fra oppstarten vært drevet av innovasjon, og dette årets nye produkter og løsninger bekrefter at vi fortsetter å være nyskapende innenfor elektronisk adgangskontroll,» uttaler Kjetil Lundberg, Country Manager, SALTO Systems AS, og han fortsetter: «Vi oppfordrer publikum til å besøke vår stand C04-05 for å lære mer om våre plattformer for elektronisk adgangskontroll, SPACE OG SALTO KS (Keys as a Service). For eksempel tilbyr vi nye funksjoner i våre sky- og mobilteknologier. På ELIADEN kan du selv oppleve hvordan våre løsninger fungerer. En annen interessant nyhet er DANALOCK V3, en BLE-basert motorisert vrider som skapt for hjemmemarkedet og som har en rekke spennende integrasjoner med andre produsenter av produkter og tjenester til smarthjemmet.»

SALTO Systems vil bl.a. presentere følgende:

SALTO SPACE: en smart nettleserbasert og svært fleksibel programvare for administrasjon av adgangskontroll – online, wireless online, mobile solutions og offline SVN. Nyhet: SALTO BLUEnet, SEOS kompatibilitet, integrasjoner og mye mer.

XS4 MINI: en minimalistisk lås med stilren design, som monteres uten boring og som ikke minst egner seg svært godt til ettermontering. Den opererer med Mifare-DESFire og BLE og fungerer derfor med berøringsfrie adgangsmedier og SALTOs JustIN Mobile App.

JustIN Mobile Solutions: JustIN Mobile er en BLE-basert løsning som gir brukernes adgangsrettigheter i deres smarttelefoner OTA, JustIN mSVN er en NFC-basert løsning hvor brukerne oppdaterer adgangsrettighetene sine ved å presentere sine adgangsmedier for deres smarttelefoner.

SALTO KS – Keys as a Service - er en fleksibel, skybasert plattform for adgangskontroll som hverken krever kabling, programvare eller server, og som egner seg særlig til eiendom og utleie, kontor og detaljhandel og kjedebutikker, men også til borettslag og sameie.

SALTO Systems
SALTO Systems, med hovedkontor i Oiartzun, Spania, utvikler og produserer innovative løsninger for elektronisk adgangskontroll skreddersydd markedets behov for pålitelig sikkerhet. SALTOs kunder inkluderer lufthavner, sykehus, det offentlige, militærbaser, universiteter, hoteller og en rekke andre sektorer og applikasjoner. SALTO er den foretrukne løsning på mer enn 3 millioner dører verden rundt. Mer informasjon på www.saltosystems.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår