SALTO SPACE med SVN-Flex skaper et trygt og godt skolemiljø

Dato: 25 Mar 2019

SALTO SPACE er et nettverksbasert adgangskontrollsystem som kan håndtere flere ulike elektroniske låser og lesere i samme system. Med SVN som basis, og den siste funksjonen av SVN-Flex, kan sikkerheten i skolen økes på en kostnadseffektiv måte.

Gjennom å kombinere ulike lesere i samme system, skapes det en infrastruktur der man ikke trenger å ta hensyn til hvor bygningene ligger geografisk, eller om det er komplisert å dra kabling i bygningen.Med SALTO SVN og SVN-Flex blir kostnaden for adgangskontroll betydelig lavere!

Systemet tilpasses etter behov. Samme system kan håndtere både offline, tradisjonell online og trådløs online. Via data-on-card teknologi, kan systemet lese og skrive informasjon på nøkkelkort eller til mobiltelefon. Da trenger man hverken kabling mellom enheter eller bruk av tradisjonelle mekaniske nøkler.

Systemet kan håndtere tidsbegrenset adgang, både mellom ulike tider på døgnet og ulike sikkerhetsnivåer for brukeren.  Når en inngangsdør passeres, sendes informasjon fra kortet direkte inn i software og fra software tilbake til kortet eller brikken.

Med den nye funksjonen SVN-Flex, kan også trådløse, batteridrevne elektroniske lås (Nå SALTO Mini og XS4 One) virke som et oppdateringspunkt. Det kan skrive inn nye adgangsrettigheter eller validere. Også informasjon om sperrede kort, sendes raskt til alle dører. Dennefordelen er stor for både administrator og brukere. Brukerne trenger ikke å gå til en spesiell online dør eller leser for å oppdatere.

I dagens skolemiljø er det viktig å ha sikkerhet på dagtid, og kunne reagere hurtig i en akutt situasjon. Med SALTOS trådløse onlineleser, kan personalet hurtig låse alle dører på avstand fra situasjonen. Noe som forhindrer at uvedkommende kan komme inn i klasserommene.

Ved å legge inn hvilke lesere som passer best til hver enkelt dør, vegglesere, langskilt eller elektroniske sylindrer, tilpasser man sikkerheten etter det behov og det kostnadsnivå som gjelder. Til og med skaplåser kan brukes med samme kort. Noe som gjør at personalet og studenter trenger bare ett kort til ID, åpne dører, åpne elevskap eller betalingsfunksjoner ved bruk av standard RFID teknologi.

SVN-Flex er basert på de to viktigste teknologiene fra SALTO Systems - SALTO Virtual Network og SALTO BLUEnet. Fordi alle leserne i den nye maskinvareplattformen har Bluetooth BLE for åpninger med mobil, kombinerer SVN-Flex begge teknologier.


Last ned brosjyre her:
SALTO SPACE Produktoversikt

Se hvordan det virker på vår nye SVN-Flex Micro Site: www.svn-flex.com


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår