SALTO lanserer JustIN mobilnøkkel på hotellmarkedet

Dato: 13 Apr 2015

SALTO JustIN setter premissene for revolusjonen i hotellverdenen. Med SALTOs nye BLE-mobilteknologi benytter hotellgjestene mobilene sine til adgang til eget værelse, til å øyeblikkelig forlenge opphold og skifte værelse, og annen kommunikasjon med hotellet. JustIN er også gode nyheter for hotellansatte som resepsjonister, sikkerhetssjefer og systemadministratorer. JustIN betyr økt frihet, fleksibilitet, komfort og spart tid for både hotellgjester og -ansatte. Sikkerheten er selvsagt i ypperste klasse.

Med SALTO JustIN hilser hotellene sine gjester velkommen på en helt annen måte enn tidligere, fordi den tidkrevende og dyre tradisjonelle nøkkeladministrasjonen reduseres. Ikke minst benyttes vår nye mobilteknologi, som er basert på BLE, dvs. «Bluetooth Low Energy», også på hovedentréer, parkeringsarealer, heiser, konferanserom, osv. Og hotellene viser frem en utsøkt teknologiske intelligens. SALTO drives av at adgang skal inspirere. Med JustIN har vi igjen inspirert adgangskontrollen.

Den intuitive JustIN mobilappen er kloningssikker, svært rask og sikker. Gjestene mottar SSL-krypterte mobilnøkler via SALTOs egen Sky, hvor som helst og når som helst. Kommunikasjonen mellom lås og mobil er i AES 128bits, og dermed gis den sikreste autentifikasjon. Brukerens ID bekreftes på mobilen via PIN/fingeravtrykk.

JustIN er ganske enkelt svært sikker og enkel i bruk. Samtidig bevarer den sin kompatibilitet med SALTOs relevante produktportefølje, eks. AElement og XS4. Vi har også lagt vekt på å bevare vår uavhengighet: du vil ikke behøve noen former for tredjeparts moduler, maskinvarer, programvarer eller apper. Og vi legger ingen hinder i veien for å videreutvikle dette deg.

Vi anbefaler på det sterkeste at alle interessenter kontakter oss for mer utfyllende informasjon. For SALTO JustIN vil revolusjonere hotellverdenen.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår