Renta Easy – En maskinutleie- og administrasjonsapp

Dato: 22 Jun 2022

HVA ER RENTA EASY?

Renta Easy er en maskinutleie- og administrasjonsapp utviklet av Renta. Appen er tilgjengelig for nedlastning fra App Store og Google Play Store. En nettleserbasert versjon er også tilgjengelig på: www.rentaeasy.no

 

ADMINISTRER LEIEPRODUKTER

Med Renta Easy-appen kan brukere leie og administrere utstyr. Appen er et enkelt verktøy for å sjekke daglige og månedlige maskinkostnader. Den kan også brukes til å overvåke utstyret på arbeidsplassene. Arbeidsplassadministrasjon blir enklere når brukeren kan holde oversikt over plasseringen av utleieutstyr og overvåke leiekostnader. Utstyr som ikke lenger er nødvendig kan også returneres via Easy!

 

ET BREDT UTVALG AV FUNKSJONER

Med appen kan brukere se telematikkdata knyttet til leieutstyret. Appen viser maskinens sanntidsplassering og driftbruk. Disse funksjonene hjelper deg med å bruke våre utleiemaskiner mer effektivt!

 

MASKINLEIE I LOMMEN

Du kan leie maskiner og velge mellom å hente selv eller å få de levert ut på ditt prosjekt. Du kan se maskiner sine tekniske data og tilgjengelighet på forskjellige steder. Appen bringer maskinleie rett i lommen!

 

Våre avdelinger:
https://renta.no/avdelinger/

Nettside:
https://renta.no/