Rent bygg - Matter på rull til bygg i byggeperioden

Dato: 30 Aug 2016

Vi har matter til brakkerigger og alle typer innganger. Våre matter er egnet for byggeplasser og hjelper til med å holde sand og grus borte.

Mattene er enkle å tilpasse etter eget behov, kan kappes til ønsket lengde med stanley kniv. Vi har stort utvalg av matter på rull. Nytt er Spagetti matte med rullebredde på 180 cm

Alle mattene kan kappes til i ønsket lengde. Kjøp hel rull å få 25 % avslag.EN3 Crystal er en tørkematte med litt skraping som passer fint inne på brakkene.
Fås i rullebredde på 90 og 120 cm bredde og i lengde på 20mEN3 Fingertip er en effektiv skrapematte med tusenvis av «fingertupper» som effektivt skraper vekk skitt. Som Astroturf, men « spruter ikke»
Fås i rullebredde på 100 cm og i lengde på 10m på rullen.EN3 Spagetti skraper smuss fra skoene, grus og sand vil falle ned i matten slik at den ikke dras med videre innover i bygget.
Fås i rullebredder på 90, 120 og 180 cm og lengde på 12mEN3 Z-Grid er en skrapematte som passer der hvor man ikke har høyde nok. Den er bare 7mm høy.
Fås i rullebredde på 90 cm i 12m lengde.EN3 Ringmatte Extra er en drenerende skrapematte som ligger stødig.  Brukes i innganger og til arbeidsstasjoner.
Fås i 100x 150 cm i 23mm høyde og som Ringmatte Standard i 80x120 cmEN3 Ringmatte Industri er en drenerende matte med kantlister rundt hele. Skraper bra og ligger stødig.
Fås i størrelse 91 x 152 cm i høyde 14mm


Vi har også flere typer inngangsmatter, ta kontakt med oss.

Referanseprosjekter MatteCompagniet AS

Nybygg av spesialsykehus ved Gardermoen

Nybygg av spesialsykehus ved Gardermoen

Nybygg | Ullensaker | 1 mrd. kr

Nybygg av sykehus i Ullensaker. Selve byggingen startet oktober 2015 med en b...

Munch Museet

Munch Museet

Nybygg | Oslo | 2,71 Mrd nok

Nybygg av studio/galleri som består av en bygning i Oslo på 13 etasjer. Selve...

Oslofjord Convention Center

Oslofjord Convention Center

Nybygg | Sandefjord | 1 Mrd nok

Nybygg av konferanselokaler tilsvarende 11 bygninger i Sandefjord. Selve bygg...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår