Purus lanserer NOOD-vannlås

Dato: 14 Feb 2018

Purus Lanserer NOOD-vannlås som standard i Purus designsluk

..om det er vi som har NOOD-vannlås som standard?
Selvfølgelig, vær trygg på det!

En kombinasjon av vannlås og mekanisk luktstopp gir dobbel sikkerhet. Nood-låsen gir effektiv beskyttelse mot dårlig lukt og skadedyr.

Ingen trenger uroe seg for vann som tørker ut hvis boligen ikke benyttes på en stund.

Helgardering
Purus Joti AS kan i dag annonsere steg to i sin nye trygghetskampanje mot installatører av baderom. Dette skjer samtidig som Purus åpner sin stand på Comfort messen 12-14 februar på The Qube/Gardemoen.

Lansering på Comfort messe, Gardemoen 13.-14. februar
- Vi benytter anledningen til å fokusere nettopp på NOOD- vannlåsen og dens fortreffelighet når vi nå skal møte alle butikkansatte og rørleggere i Comfortkjeden. Dette er et ledd i vår Trygghetskampanje dette året. Den går over 5 steg. Vi henvender oss mot fagarbeideren for å bygge opp under viktigheten av enkel, sikker og trygg installasjon, med lang holdbarhet og lønnsomhet. Dette skal skape trygghet hos fagmannen, avslutter salgssjef Søren Knudsen, som ønsker å ivareta et profesjonelt forhold til installatørene av baderomsslsuk.

Ansvarlig for messens innhold, Tommy Leiren legger vekt på at vi satser tungt på Comfort sin messe. Vi skal demonstrere, vise frem våre nyheter og sørge for at kompetansen hos rørleggerne er godt ivaretatt.

For å redegjøre ytterligere for Purus Line kommer fortløpende informasjonsvideoer beregnet som informasjon til fagarbeideren.

Se Purus Line video, Steg 2, Helgardering


Referanseprosjekter Purus Joti

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...