Prefa siding / siding.x - Best kvalitet for fasaden din

Dato: 24 Mai 2023

Moderne og tradisjonell på samme tid
Fasaden til en bygning har to oppgaver: å beskytte bygningskonstruksjonen under og å fremheve byggets utseende. Begge er mulig med en aluminiumsfasade fra PREFA – teknisk perfekt, permanent vakker og vedlikeholdsfri. PREFA aluminiumsfasader gir ikke bare beskyttelse mot skitt og slagregn, men muliggjør også effektiv varmeisolering og er derfor også ideelle for lavenergihus.

"Aldri male igjen!"
Dette er et krav boligeiere stiller til fasaden i dag. PREFA-kledninger trenger aldri å males igjen, siden det værbestandige belegget sikrer pålitelig allværsbeskyttelse i flere tiår.

Paneler med et treutseende - mørkt tre og lyst tre, er blitt populære «farger»

Denne perfekte kombinasjonen av høykvalitetsmateriale, slitesterkt belegg og innovativ fargedesign gjør dette produktet så unikt.

PREFA har kombinert fordelene til en aluminiumsfasade med estetikken til en trefasade som skaper slitesterk, vedlikeholdsfri fasadekledning.

PREFA fasadesystemer laget av aluminium
Regn, frost, storm, varme og kulde: Fasader er utsatt for varierte og ekstreme værforhold.  At aluminium blir mer og mer brukt som fasademateriale er ingen tilfeldighet, men et svar på økende krav til kvalitet og sikkerhet.

Aluminium er motstandsdyktig, slitesterkt og absorberer ikke fuktighet.

Slitesterk og vedlikeholdsfri renovering av trefasader
Aluminium kan ikke ruste og har den egenskapen at hvis det noen gang skulle bli skadet, vil det dekke seg med et beskyttende lag av oksid. På grunn av værpåvirkning, som solståling og vind, krever utendørs trekledning konstant pleie. PREFA fasadeelementer i aluminium med dens lave vekt er de ideelle for å dekke eksisterende trefasader og finnes i mange forskjellige farger.

Fasaden er visittkortet til et hus
PREFA-paneler kan brukes både innendørs og utendørs - monteres vertikalt, horisontalt eller på skrå - med eller uten skyggespalte.

Panelene  er tilgjengelige i mange standardfarger og kan også leveres i spesialfarger på forespørsel.

Ved å bruke PREFA fasadekledning på en ventilert underkonstruksjon har fasadesystemet med utprøvd not- og fjærsystemet en rekke fordeler.

For deg betyr dette garantert full tilfredshet i 40 år.

SIDING.X