Personløftesystemer - Velferdsteknologi i praksis

Dato: 23 Nov 2016

Løft og forflytning av bevegelseshemmede kan utgjøre en stor arbeidsbelastning for fagpersonell i pleiesektoren, og uten bruk av tilpassede hjelpemidler kan dette resultere i belastningsskader og sykefravær som langt overstiger de relativt små investeringskostnader som er forbunnet med anskaffelse av gode personløftesystemer.

Medema Norge AS har mer enn 30 års erfaring med prosjektering, levering og installering av personløftesystemer i institusjoner og private hjem i Norge. Vi har kunnskapen og erfaringen til å levere optimale og fleksible løsninger som ivaretar dagens og fremtidens løfte- og forflytningsbehov, kombinert med god integrasjon i ny eller eksisterende bygningsmasse.

Sammen med vår produsent som er verdensledende på utvikling og produksjon av personløftesystemer, V. Guldmann i Danmark, er vi en foretrukken leverandør blant arkitekter og utbyggere innen helsebygg og institusjoner.

Personløftesystemer fra Guldmann er kjent for sine gode og solide konstruksjoner som gir maksimal trygghet og lave servicekostnader, kombinert med den beste brukervennlighet.

I Guldmanns aller nyeste serier av løfteblokker og skinnesystemer finnes det optimale løsninger som imøtekommer de krav som forskjellige profesjoner har til integrerte hjelpemidler. Dette kombinert med vår lokale kunnskap og våre dyktige medarbeidere sikrer at Medema Norge alltid kan levere de beste løsninger i markedet.


Løfteblokker
I Guldmann GH1 og GH3 serie av løfteblokker finnes det en løfteblokk for alle behov; fastmonterte, flyttbare og portable, med løftekapasiteter fra 175 til 500 kg. GH3 serien kan leveres med fremdriftsmotor, integrert pasientvekt med display og servicemodul. Alle løfteblokker benytter den seneste batteriteknologi for maksimal brukstid og minimal ladetid.

Til løfteblokkene finnes et meget stort utvalg av løftetilbehør til ethvert behov.


Skinnesystemer
Guldmann skinnesystem er meget fleksibelt, fra de enkleste rettskinnesystem til avanserte kombinasjonssystem med traverser (romdekkende system), traverslåser, skiftespor og dreieskiver. Alle Guldmanns skinner er dimensjonert for de høyeste pasientvekter, og kan leveres med integrerte ladesystem for GH3 løfteblokker.
Skinnene kan forankres til tak eller vegg/gulv med markedets største utvalg av beslag tilpasset ethvert behov.

Til skinnene leveres dekorplater eller innbygningsprofiler etter behov.


Prosjekteringsbistand
Vårt prosjektkontor er bemannet med kvalifisert personell som bistår med utforming av funksjonelle, kostnadseffektive og estetiske løsninger.
Vi utarbeider plantegninger i AutoCad for å sikre at løsninger fungerer mot bygningsmessige grensesnitt, og planlagte innredningsforslag.


Montering, service og opplæring
Medema Norge er lokalisert med avdelingskontor i hele landet, noe som bidrar til god oppfølging av våre leveranser, nødvendig og forventet opplæring, samt profesjonell service ved behov. Vi benytter kun sertifisert personell for montering av personløftesystemer i henhold til gjeldene ISO standarder, slik at våre kunder får den nødvendige trygghet som slike leveranser skal ivareta.

Se våre nettsider www.medema.no for ytterligere informasjon om vårt produktutvalg.


Mere om produktet Personløftere

Personløftere

Personløftere

Guldmann GH 1
Guldmann GH 3
Guldmann GL5 mobil passiv personløfter
Guldmann GLS5 mobil aktiv personløfter
Brosjyre - Guldmann GH 1
Bruksanvisning - Guldmann GH 3
Brosjyre - Guldmann GL5 mobil passiv personløfter
Brosjyre - Guldmann GLS5 mobil aktiv personløfter

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår