OSO lanserer nye beredere med bedre ytelse og enda lavere varmetap

Dato: 13 Jan 2021

Oso Hotwater er opptatt av at produktene deres skal være ledende i markedet, både her i Norge og internasjonalt. De nye Optima-, Wally- og Versa-berederne, som nå står klare til å bli lansert, innfrir dette målet med glans.

Oso Hotwater er i dag landets ledende leverandør av varmtvannsberedere, med en markedsandel på mellom 60 og 70 prosent.
– All produksjon foregår på fabrikken vår i Hokksund, forteller adm. direktør Roy André Magnussen. – Årsaken til at Oso lykkes i et høykostland som Norge, er at vi alltid har vært genuint opptatt av å være best på produktkvalitet og funksjonalitet. Samtidig har eierne våre hele tiden vært villige til å investere i produksjonsutstyr og menneskelig kompetanse, derfor sitter vi i dag på en unik produksjonskapasitet og har et omfattende produktsortiment.

Omfattende kvalitetsheving på de nye Optima-, Wally- og Versa-berederne
Det kan han trygt si, for produktspekteret som Oso tilbyr markedet er imponerende stort og bredt. Og i tillegg er lanseringen av flunkende nye beredere i Optima-, Wally- og Versa-serien nå like om hjørnet.
– Disse kommer i et helt nytt og tidsriktig design, og samtidig i kjent Oso-stil, opplyser Roy. – Men som alltid anser vi livsløpøkonomien på berederne våre som viktigst: For det første hvor effektivt berederen kan varme opp vann, og for det andre hvor godt den ivaretar og beholder energien som brukes til å varme opp dette vannet. Med de tre nye produktseriene våre har vi gjennomført en skikkelig kvalitetsheving når det gjelder akkurat dette: Energiforholdet i beredertankene er blitt bedre, med lavere varmetap og forbedret ytelse.

Oso-berederne lever langt over garantitiden
– Berederens levetid er selvsagt også sentral i livsløpøkonomien, fortsetter han. – Vi garanterer jo en viss livslengde på produktene våre, men vanligvis lever de mye lengre enn det; i praksis både 20 og 30 år. Så for en forbruker er det helt klart lønnsomt å velge et Osoprodukt.

Enkelt og raskt å installere for rørleggeren
– Vi lytter alltid til folk i bransjen når vi skal utvikle nye produkter, påpeker Roy. – Det har vi også gjort nå. Noe av det viktigste for rørleggeren er at berederne kan installeres enkelt og raskt. Da må også bruk av emballasje og hvordan berederen blir innpakket være godt gjennomtenkt. Den må også lett la seg flytte rundt, uten fare for at det oppstår skader.
– Ambisjonene våre er at alle nye produkter fra oss skal ligge helt i front kvalitetsmessig på så vel det norske som det internasjonale markedet. Dette kravet innfrir de nye Optima-, Wally- og Versa-berederne våre. De vil være helt på topp, fastslår Roy André Magnussen