Omsorgen ligger i moderne baderom på Øverhagaen

Dato: 18 Nov 2020

Beboerne på senteret skal kunne klare seg mest mulig selv. Hepros baderomskonsept gjør dette mulig samtidig som det avlaster pleiepersonell.

På Røros finner vi Øverhagaen bo-, helse-, og velferdssenter som er bygget i massivtre.  Første byggetrinn skal huse 45 beboere, ansatte, behandlingstjenester og kafé. Når andre byggetrinn står klart, skal Øverhagaen ha totalt 77 heldøgnsplasser.

Til tross for en krevende korona-situasjon har tidsplanen holdt. De første beboerne flyttet inn i august i år og kan oppleve moderne baderom og sanitærløsninger levert av Hepro.

  • Øverhagaen prosjekt har vært et flott prosjekt å jobbe med, sier Sarita Betin, Key Account Manager for Gaius og prosjekt i Norge. i Hepro, som understreker at Hepros baderomsløsning er spesielt tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne.


Konsept, ikke bare enkeltprodukter

- Hepros baderomsløsning er et helt konsept. Konseptet har nøye planlagte og utprøvde funksjonelle elementer som hjelper brukerne med å være uavhengige og mobile, og lar omsorgsgiverne arbeide i gode ergonomiske posisjoner. Hepro leverer både til kabinleverandører og til plassmonterte prosjekt tilpasset oppdragsgiver etter arkitektenes ønske. Tekniske tegninger er også noe vi har hjulpet med i dette prosjektet, sier Sarita.

- Vi valgte å bestille baderomsutstyr fra Hepro. Dette fungerte veldig bra, de er konkurransedyktige på pris, løsningsorienterte og en god montasje ble utført. Byggherre ble også veldig fornøyd med leveransen, forteller Kurt Ove Lodgaard i Bravida.
 

- Det er alltid fint å få gode tilbakemeldinger, denne gangen fra Bravida. Det bekrefter nok en gang at vi er leveringsdyktige i dette markedet, sier Betin.

- Vårt mål er å levere høy produktkvalitet, kort responstid med enkle kommunikasjonsveier. Dette er viktig i alle prosjekter. Noen av våre styrker er at vi har et bredt sortiment og fleksible løsninger som har resultert i et vellykket prosjekt og samarbeid på Øverhagaen, avslutter Sarita Betin smilende.

 

 

Referanseprosjekter Hepro AS

Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter

Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter

Nybygg | Røros | 243 Mnok

Nybygg av sykehjem/aldershjem som består av en bygning i Røros. Selve bygging...