Ombruk av ståltrapp i Sannergata 2

Dato: 19 Jun 2024

Sannergata 2 i Oslo er et komplekst prosjekt hvor det skal rehabiliteres og bygges ca 23 700 kvadratmeter. Det ferdige bygget skal huse en kombinasjon av kontor, hotell, handel, ulike aktivitetstilbud og servering. Ragde Eiendom får sitt nye hovedkontor i toppetasjen. Det er planlagt ferdigstillelse andre kvartal 2025.


Sannergata 2 er et prosjekt med mye rehabilitering og endel nytt. I tillegg til ombruk av trapp. For EMV er det viktig å hente inn mest mulig kompetanse på ombruk, sier Malin Fagerli, bærekraftsansvarlig i EMV Construction.

Vedal Entreprenør er totalentreprenør og står for utvikling, planlegging og gjennomføring av Sannergata 2. EMV Construction er svært fornøyd med å bli valgt som leverandør og skal levere et stort antall trapper og rekkverk – prosjekteringen er godt i gang, sammen med Vedal.

– I tiden vi lever i er vi nødt til å se etter muligheter for å gjøre ting mer ressurseffektivt og vi som bransje har mye å lære i å se muligheter for ombruk av eksisterende konstruksjoner og materialer, sier Josefine Bruvik Bjørck i Vedal.

Her kan du lese mer om ombrukstrappen i Sannergata

EMV søker en strukturert prosjekt-/produksjonsleder som liker kundekontakt

Se mer om stillingen her

EMVs montasjeteam fikk i midten av juni på plass ombrukstrappen i Sannergata 2.