Nyhet! Invisacook platetopp

Dato: 5 Jun 2023

Vi har gleden av å informere at det har blitt lagt til en ny og innovativ produkt i Nerostein-sortimentet - Invisacook platetopp. Dette er en perfekt løsning for de som ønsker et moderne og stilfullt kjøkken hvor det er enkelt og trygt å lage mat.

Invisacook platetoppen er helt usynlig på arbeidsflaten, noe som betyr at den ikke påvirker kjøkkenets utseende. Hvis du ønsker å bruke platetoppen, er det veldig enkelt - bare plasser kjelen eller pannen på platetoppen og slå den på.\

Teknologien bak Invisacook platetopp er svært innovativ. Den bruker elektromagnetiske felt for å varme opp kjelen eller pannen du bruker til matlaging. Dette betyr at platetoppen i seg selv ikke blir varm, men varmer bare opp redskapet du bruker til matlaging.

Alle gryter og panner som er egnet for induksjonsplatetopper kan brukes med Invisacook.

Grunnene til å foretrekke Invisacook platetopp er:

  • Estetisk utseende
  • Trygghet da den ikke blir varm
  • Plassbesparende - Invisacook er usynlig på benkeplaten og tar derfor ikke opp plass
  • Effektivitet - Invisacook varmer opp kjelen eller pannen svært raskt. Matlagingen går mye raskere sammenlignet med gass- eller elektriske platetopper.

Invisacook platetoppen passer til alle Marazzi 12 mm keramiske benkeplater. Platetoppen er tilgjengelig i ulike størrelser, slik at den passer til kjøkken i ulike størrelser.

Vi introduserte Invisacook platetoppen for første gang på interiørmessen i april, og vi ble veldig glade for den positive tilbakemeldingen vi fikk!

Referanseprosjekter fra Nerostein

Ravintolat Laiva Carnival 2  / Celebration 1397