Benkeplate i stein med høy kvalitet

Dato: 11 Jan 2023

Nerostein er et ungt selskap. Vi begynte først i mars 2015, men starten har vært utrolig vellykket. Per i dag produserer vi benkeplater til ca 600 kjøkken hver uke, og sitter dermed med bred kompetanse og posisjonen som markedsleder i Norden innen feltet. I tillegg til Finland, Sverige, Norge og Danmark har vi et sterkt fotfeste også i Holland og Frankrike, og selvfølgelig også på vårt hjemmemarked i Estland.

Vi i Nerostein mener at stein - uten tvil – er det beste materialet for benkeplater på kjøkkenet. Det er fordi det er slitesterkt, lekkert og praktisk.

Produksjonen foregår i Estland. I et produksjonsområde på 8000 kvadratmeter har Nerostein 23 CNC maskiner, 4 vannstrålemaskiner og 5 kantpoleringslinjer. Vann fra produksjonsprosessen rengjøres og resirkuleres, og produksjonsavfall håndteres av sertifiserte partnere.

Granitt er flott og slitesterkt
Granitt er mye brukt til benkeplater. Det henger både sammen med at det er et flott og slitesterkt materiale, og i det daglige holder det å tørke granitten ren med en fuktig klut.

Kompositt og keramikk
Både kompositt og keramikk er eksempler på materialer som har svært lav porøsitet, og som nesten ikke suger til seg fuktighet i det hele tatt. Keramikk karakteriseres som et ikke-absorberende materiale. Det vil si at det er minimal risiko for at det etterlates flekker dersom du søler.

Marmor gir et unikt uttrykk
Det unike uttrykket til marmor gjør at mange ønsker seg dette materialet på kjøkkenbenken. Marmor krever en god del vedlikehold for å holde seg pent over tid. Marmor er et materiale som absorberer væsker forholdsvis lett. Olje og fett vil derfor etterlate flekker ganske fort. I tillegg er marmor forholdsvis utsatt for riper og misfarginger.

Ta gjerne kontakt med oss i Nerostein for å få vite mer om de ulike benkeplatene som finnes og mulighetene det gir deg på kjøkkenet, badet eller andre rom i huset.