NYHET! Ferdigmalt kledning fra Moelven

Dato: 22 Mar 2023

Nyheten Heftig PRO+ er en solid grankledning, grunnet og malt med de beste produktene fra Jotun. Kledningen leveres ferdig overflatebehandlet og kan stå i inntil 8 år, eller 10 år dersom håndverker har gjennomført Heftig ambassadørkurs, før det trengs et nytt strøk med maling. Kledningen får du i de fleste av våre profiler.

Moelvens nye grankledning er midt i blinken for deg som vil bruke tid på andre ting enn maling.

- Nordmenn er verdensmestere i å pusse opp hjemmene sine, men vi merker også at mange ønsker å bruke tiden sin effektivt og er ute etter vedlikeholdsvennlige alternativer. Derfor har vi utviklet kledningen Heftig PRO+ som lar deg legge malerkosten på hylla i inntil 8 år - eller 10 år dersom håndverkeren din har gjennomført Heftig ambassadørprogram, sier kategorisjef for byggtre, Jostein Hauge Volden.

Trygt, enkelt og et perfekt resultat
Grana som brukes til kledningen er behandlet innendørs under optimale forhold, og med produkter fra Jotun blir treet ekstra slitesterkt.

- For oss er det viktig å ta vare på naturressursen vi lever av, og at den skal få lengst mulig liv som trevare. Derfor bruker vi Jotun Industri VISIR Grunning som gir dokumentert effekt mot råte og svertesopper. I dag er vi den eneste leverandøren som tilbyr dette som standardgrunning, sier Jostein.

På samme måte som grana i skogen står seg godt i all slags vær, gjør overflatebehandlingen at Heftig PRO+ tåler det tøffe, norske klimaet.

- Med to strøk Jotun Industri Drygolin Nordic Extreme, har kledningen Heftig PRO+ overlegen beskyttelse uansett vær. Malingen er Jotuns beste husmaling og har en ekstrem farge- og glansholdbarhet som gir en forlenget levetid, sier Jostein.

10 års garanti med Heftig-ambassadører
I fjor sommer lanserte Moelven Heftig ambassadørprogram, der faglærte tømrere kan tilby 10 års garanti på kledningen Heftig PRO+ etter gjennomført kurs. Jostein har stor tro på konseptet og mener det vil gi en helt unik posisjon i markedet – her er vi nemlig først ute.

- Dette er Moelvens beste grankledning, og med riktig montering er vi sikre på at den holder i minst 10 år. Derfor har vi utviklet et ambassadørprogram med dyktige tømrere i spissen, sier Jostein. Per dags dato har vi over 200 Heftig ambassadører spredt over hele landet, det er vi stolte av, avslutter han.

Les mer om Heftig kledning på moelven.no/heftig