Ny teknisk håndbok for konstruksjonsskruer

Dato: 14 Jun 2023

Viktigheten av å kunne dokumentere knutepunkt i trekonstruksjoner er større enn noen gang.

Med både digitale dimensjoneringsprogram og nå en helt ny teknisk håndbok legger Simpson Strong-Tie til rette for at man skal kunne bygge trygge og sikre konstruksjoner i tre.

I den nye tekniske katalogen finner du generell informasjon, karakteristiske verdier samt lastekapasiteter for C24 massiv tre, GL24h limtre, CLT, stål til tre og plater til tre.

En komplett katalog som gir deg all nødvendig informasjon for å dimensjonere skruer til knutepunkt i trekonstruksjoner.

Katalogen bygger på den nye «ETA-21/0670 of 2021/12/09» og har de samme verdier du får i det digitale dimensjonering programmet SolidWood.
Nytt i ETA er bl.a. at du kan dokumentere innfesting av skruer i endeved. (Parallelt med fiber retningen.) Du finner også tverrkapasiteter med og uten forboring.

Katalogen er inndelt i 8 kapitler med til sammen over 250 sider som gjør det enkelt å finne den informasjon du trenger til ulike prosjekt.

Du finner katalogen her

SolidWood finner du her

Hos Simpson Strong-Tie® gjør vi innovasjon litt annerledes. Det er en del av arven vår, en del av vårt oppdrag, og en del av vår fremtid. Gjennom presisjonsteknikk og streng testing flytter vi grensene for produktdesign for å møte stadig større utfordringer i bransjen. Det er vår jobb å møte dine mest krevende applikasjoner med de raskeste, enkleste og sterkeste løsninger, og det er vårt løfte å levere ekspertkunnskapen og støtten du trenger for å bygge tryggere og smartere.