Naturstein som inspirasjon: Ny teksturert fasadekledning

Dato: 12 Feb 2024

Fasadeprodusenten Rockpanel har nettopp lansert sin nye teksturerte fasadekledning, Rockpanel Stones, som er fremstilt av naturlig basalt og opptil 50 % resirkulert materiale. Fasadekledningen med overflatestruktur som stein kommer i glatte og teksturerte design i naturlige nyanser, som gir stor designfrihet.

Bestill en gratis boks med prøver nå og la deg inspirere

Stein er blant verdens eldste byggematerialer, og den tidløse naturen til naturstein fortsetter å prege byggebransjen. Derfor har fasadeprodusenten Rockpanel lansert den nye fasadekledningsserien Rockpanel Stones, som har hentet inspirasjon fra steinens estetikk. Rockpanel Stones kombinerer den klassiske byggetradisjonen med moderne bearbeidingsmuligheter, da fasader med teksturerte uttrykk som stein enkelt kan bearbeides på samme måte som tre.

Rockpanel Stones er laget av vulkansk basaltstein og opptil 50 % resirkulert materiale. Når fasaden er utdatert, kan materialet resirkuleres fullt ut og brukes 1:1 i produksjonen av nye steinullprodukter gjennom resirkuleringsordningen Rockcycle.

Teksturert og livlig eller glatt og elegant

Den nye Rockpanel Stones-serien kommer i to kolleksjoner, hver med sin naturlige overflate. Kolleksjonen Rockpanel Stones (Textured) tilbyr fasadekledning som gir overflaten liv ved å gjenskape natursteinens karakteristiske og teksturerte utseende.

Hvis du foretrekker en glatt fasade, kan du finne kolleksjonen Rockpanel Stones (Smooth) i den andre enden av skalaen. Rockpanel Stones (Smooth) har en enkel og glatt overflate som gir rene linjer.

Holdbart og lavt vedlikehold

Rockpanel Stones-serien ser ut som stein og er produsert av stein, noe som gir noen tekniske fordeler som høy motstand mot brann, fuktighet og temperatursvingninger. Dette betyr også at de fargeekte platene krever lite vedlikehold, samtidig som de har god holdbarhet og lang levetid, uten å gå på kompromiss med designmulighetene.

Bestill mer informasjon og prøver nå

Eller kontakt oss via mail til info@rockpanel.no så kommer vi gjerne innom for en prat om hvordan den nye Rockpanel Stones kan brukes i nettop ditt prosjekt.

Referanseprosjekter fra Rockpanel

Tilbygg og ombygg av teater og kontor m.m i Førde

Tilbygg og ombygg av teater og kontor m.m i Førde

Nybygg | Sunnfjord | 242 Mnok

Nybygg av kontorbygg som består av en bygning i Sunnfjord på 6 etasjer. Selve...