Make your metal vision Rock!

Dato: 31 Okt 2022

Ny designserie innenfor fasadekledning: Rockpanel Metals

Lei av metalfasader som buler? Rockpanel Metals serien setter en ny standard innenfor metalfasadekledning. Den består av to typer, Elemental og Advanced, som begge har en rekke forskjellige varianter. Bestill en gratis prøveboks!

Ultimativ designfrihet
Den nye serien skaper ultimativ designfrihet til arkitekter som ønsker en fasade med metallisk uttrykk, men med alle fordeler fra stein. En estetisk opplevelse som kombineres perfekt med alle funktionsmessige krav som f.eks. bærekraft, brannmotstandsevne, holdbarhet og lavt vedlikehold.

Rockpanel Metals fasadekledning fremstilles av naturlig basalt og op til 50% gjenbrukt materiale, noe som gir alle Rockpanel produkter sine unike egenskaper. Rockpanel kombinerer fordelene til stein med formbarheten til tre.

To designtyper: Elemental Metals og Advanced Metals
Det nye sortiment av Rockpanel Metals består av to typer. Elemental Metals omfatter de viktigste edelmetallene som f.eks. gull, sølv og platina samt andre velkjente metaller som aluminium, stål og kobber. Advanced Metals består af uttrykksfulle nye design som kan gi fasaden et karakteristisk utseende. Vår avanserte teknologi har gitt dem en spesiell patinert finish som holder i tiår. Alle Metals designs er ikke-rettningsbestemte, noe som minimerer svinn og forhindrer monteringsfeil.

Det finnes flere festemuligheter som spiker, skruer, lim og skjult feste - alle er dekket av Rockpanel's ETA.

Gjenbrukbar
Rockpanel Metals fasadeplater er robuste men fleksible. Fasadeplatene kan perforeres eller freses, de er ikke følsomme overfor fukt, og de skal ikke behandles etterpå. Dessuten er fasadeplatene formfaste og meget holdbare. Platene har en offisielt bekreftet levetid på minimum 50 år. Ved slutten av bygningens levetid kan platene demonteres og gjenbrukes til nye steinullsprodukter av høy kvalitet. 

Bestill en gratis prøveboks
Opplev det nye Rockpanel Metals sortiment og bestill en gratis prøveboks her: Rockpanel Metals

Referanseprosjekter fra Rockpanel

Tilbygg og ombygg av teater og kontor m.m i Førde

Tilbygg og ombygg av teater og kontor m.m i Førde

Nybygg | Sunnfjord | 242 Mnok

Nybygg av kontorbygg som består av en bygning i Sunnfjord på 6 etasjer. Selve...

Til- og ombygg av barne- og ungdomsskole på Austnes på Haramsøy i nye Ålesund kommune

Til- og ombygg av barne- og ungdomsskole på Austnes på Haramsøy i nye Ålesund kommune

Tilbygg | Haram | 87,6 Mnok

Tilbygg av grunnskole i Haram på 2 etasjer. Selve byggingen startet Juli 2022...