Når markedet tenker adgangskontroll, tenker markedet på SALTO Systems

Dato: 28 Okt 2014

Samarbeid er kjernen i alt hva SALTO Systems gjør. Det er samarbeidsånden som sikrer at våre proaktive og innovative løsninger oppfyller din bedrifts eller organisasjons behov. Nå og i fremtiden. Vi er alltid på forkant med fremtidens nøkkelfrie verden.

For at du skal ha fullt utbytte av alle muligheter, er vi tett på markedet med et engasjert nordisk team som har lokale partnere i hele Norden. Dette sikrer deg et høyt servicenivå uansett hvor du måtte befinne deg i Norden. Ikke minst øker vi tilstedeværelsen betraktelig i det norske markedet, med nye kontorer, ansatte og partnere.

SALTO Systems har en klar fordel av sin globale ekspertise innenfor adgangskontroll. Våre solide nettverk i Norden, Europa og i resten av verden, innebærer at vi har bevart fleksibiliteten i lokale og flate organisasjonsstrukturer. Det betyr også at vi tenker lokalt innenfor rammene av en global virksomhet. Våre ressurser innenfor salg, support og utvikling utgjør en vital del av vår virksomhet. Når du også kan legge til våre konstante innovasjoner av løsninger for adgangskontroll, så betyr dette at SALTO Systems er din perfekte partner. Kontakt oss for salg, teknisk support og prosjektbeskrivelser.

Ny XS4 Mini: Cutting edge design + SALTO teknologi

Med XS4 Mini demonstrerer SALTO Systems nok en gang hvordan SALTO skaper nye gjennombrudd: dette innovative produktet har kun minimale behov mht. størrelse og installasjon. Med XS4 Mini vil DIN-låsene kun behøve to hull langs håndtakssettet. Dette produktdesignet representerer viktige fremskritt for branndører, men også mht. spart installasjonstid - for alle dørtyper. Dessuten, fordi det er SALTO, er det selvsagt intet behov for kabling.
 
Markedet vil se langt mer av dette nye designspråket fra SALTO Systems de kommende måneder etterhvert som XS4-familien fortsetter sin vekst, som vil bygge videre på suksessene med introduksjonen av XS4 Mini.
 

“Den enkle trådløse, Cloud-baserte låsløsningen”
 
Ganske enkelt revolusjonerende i dens design, brukervennlighet og funksjonalitet: Clay by SALTO er en Cloud-basert elektronisk låsløsning for Små og Mellomstore Bedrifter (SMB) som kraftig øker brukers fleksibilitet med adgangsstyring.
 
Clay by SALTO er et banebrytende produkt som bringer trådløs elektronisk adgangskontroll til alle SMB. Det gir et imponerende sprang i funksjonalitet og yteevne, til et nivå som slett ikke er tenkbart innenfor tradisjonelle mekaniske løsninger. Sist men ikke minst: Clay by SALTO er et enormt fleksibelt styringssystem som hverken krever programvareinstallasjon eller utgiftene ved kablede elektroniske produkter.