Nå lanserer vi nye Joti R

Dato: 12 Mai 2021

Nå lanseres nye Joti R, utviklet i samarbeid med rørleggere. Etter noen år har vi gjort oss en del erfaringer, og sammen med flere dyktige rørleggere har vi nå oppdatert og forbedret Joti R. Sammen har vi utviklet et sluk som gjør deres hverdag litt enklere, og ikke minst installasjonen av Joti R svært tidsbesparende.

Joti R - problemløseren

oti R (også kalt «R-sluket») er et sluk for installasjon i bunnledning, støpt såle og plate på mark, for å forenkle montering og sikre riktig høyde til ferdig gulv. - Den største endringen fra tidligere Joti R er at forskalingen er byttet ut med en støpemal som nå skal sitte igjen i ferdig støpt gulv. Når det støpes, hindrer et lokk betongen fra å flyte ned i malen. Ved ferdig herdet betong fjernes lokket og alt er klart for å kappe overskytende rør med Joti kappeverktøyet, forteller rørleggermester Atle Nilsen i Total Rørservice. - Dette er tidsbesparende, fordi mye tid spares ved å unngå å pigge opp forskaling og bore opp nye skruehull, legger rørleggermester Anders Øverjordet, daglig leder i Ski Rørleggerbedrift til. I samarbeid med Atle, Anders og flere dyktige rørleggere har vi utviklet et forbedret Joti R-sluk, og en patentert monteringsmetode som vi er veldig stolte av.

R’en i Joti R står for Regulerbar. Om det skal være nødvendig kan sluket høydejusteres inntil 25 mm etter støp av gulv. Vi har bevart den lave setehøyden på slukdelen, et viktig element for å redusere stress av membranen i overgangen til sluk. Her er det også naturlig å nevne vår klemring i rustfritt stål. Den er fullstendig stabil og gir en sikker innfesting av membranen. Klemringen festes uten fast fiksering. Skruehullene for dette er ytterligere forbedret noe som gir bedre feste for skruene. Klemringen har også 2 skruehull for montering av rustfri rist for vinylbelegg.

Joti R er kompatibel med Joti-tilbehør som forhøyningsringer, et stort utvalg av rister og NOOD-vannlås.

Avslutningsvis har felttester vist at å sette selve sluket på plass i avløpsrøret og feste dette til støpemalen tar under 3 minutter. Vi er utrolig stolte av å tilby et produkt utviklet av og for rørleggeren, som er med på å gjøre deres hverdag litt enklere.

For mer informasjon kontakt:

Søren Brøndum Knudsen
T: +47 951 32 084
@: sorenk@joti.no

Referanseprosjekter fra Purus Joti

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...