Nå er installasjonen av Siedles mobil dørkommunikasjon ganske enkel og rask

Dato: 27 Nov 2019

Ny firmware for Smart Gateway gjør alt klart med én skanning


Skann QR-koden - så kjører Siedle porttelefonsystemet og Siedle-appen, der en videosamtale starter på smarttelefonen når gjestene ringer. Et anlegg med alle fordelene med den nyeste Internett-teknologien - uten kompliserte og sikkerhetskritiske nettverkskonfigurasjoner.

Så lett er det

Kjernen i Siedles dørtelefonsystem er Smart Gateway (SG 150) og Smart Gateway Professional (SG 650) - og de kommer nå med en komplett fornyet firmware som er 100% konvertert til Internett-teknologi.

Dette betyr at ønsket om mobil dørkommunikasjon via smarttelefon kan oppfylles raskt og enkelt: Med den nye firmware kan Siedle-appen for iOS og Android brukes på få sekunder.

Slik gjør du det: Når Smart Gateway er installert og konfigurert, genereres en QR-kode i Smart Gateway-administrasjonsgrensesnittet. Ved å skanne koden kobles Smart Gateway automatisk til den mobile brukerenheten - noe som gjør smarttelefonen til en mobil telefonsvarer for porttelefonsystemet.

Maksimal sikkerhet med kryptering

Siedle-appen er også fornyet: Den nye Siedle-appen for iOS (starter med iOS 11.4) og Android (starter med Android 7) er koblet til Siedles Cloud Server (i henhold til ISO 27001) - så sikkerheten maksimeres: Kommunikasjon er kryptert - både mellom Smart Gateway og Siedle Cloud Server og mellom Siedle Cloud Server og Siedle App. Det har den viktige fordelen å ikke ha personlig informasjon lagret på Siedle Cloud Server, som uvedkommende vil kunne utnytte.

Fordeler rundt

  • Enkelt oppsett av mobilappfunksjonen
  • Enklere idriftsettelse uten behov for spesielle nettverkskonfigurasjoner
  • App for smarttelefoner med iOS og Android
  • Siedle Cloud Server
  • Appfunksjon også i nettverk med IPv6-nettverkstilgang
  • Enklere idriftsettelse i forbindelse med et telefonsystem
  • Bruk av innkommende etasjer på Siedle Axiom

Se mer på www.siedle.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår