Møt Purus på VVSdagene

Dato: 12 Okt 2022

På stand C01-12 vil vi vise frem vår nylansering av Joti R og Purus PRO Line.

Joti R
Vår Joti R, er utviklet i samarbeid med rørleggere. Etter noen år har vi gjort oss en del erfaringer, og sammen med flere dyktige rørleggere har vi nå oppdatert og forbedret Joti R. Sammen har vi utviklet et sluk som gjør din hverdag litt enklere, og ikke minst installasjonen av Joti R svært tidsbesparende.
Joti R (også kalt «R-sluket») er et sluk for installasjon i bunnledning, støpt såle og plate på mark, for å forenkle montering og sikre riktig høyde.

På VVS dagene vil vi lansere en ny blå støpemal til vår Joti R, etter tilbakemeldinger fra markedet – har vi gjort noen små justeringer for en enda enklere montering.

Purus PRO Line
Utgangspunktet for utviklingen av Purus PRO Line var å forenkle arbeidet og spare tid for installatøren, men samtidig utvikle et produkt med fokus på sikkerhet, kvalitet og design. Den tekniske grunnstammen vi har som base i Purus PRO Line er monteringsplaten. Monteringsplaten er en viktig del for å redusere faren for lekkasjer. Dette i følge forsikringsselskapene. Det som skiller Purus PRO Line fra tidligere Purus Line-versjoner er at slukpotten og monteringsplaten er én enhet med integrert fall. Rammen er også videreutviklet med integrert fall, som gir økt kapasitet og mindre smussansamling. Sluk med monteringsplate gjør det mulig å montere enda nærmere hjørne og vegg. Tiden som blir benyttet til å måle opp og beregne rett plassering er vesentlig redusert. Purus PRO Line har også en dypere ramme som sikrer fall på en mer tilfredsstillende måte. Samtidig som den ivaretar vårt på fokus på sikkerhet, med klemring av stål og seks skruer, vil Purus PRO Line installeres like enkelt i betong- som i trebjelkelag.

Les mer om Purus PRO Line her 

Referanseprosjekter Purus Joti

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...