MatteCompagniet AS : «Green Motion» er en resirkulerbar inngangsmatte innenfor vår variant Top Clean Trend.

Dato: 4 Jun 2014Geggus EMS har utviklet en bærekraftig og miljøvennlig matte med aluminiumprofil og tekstil som er 100 % resirkulerbart for gratis gjenvinning.

En 100 % resirkulerbar inngangsmatte med tekstil som har fått «green Label» i USA. Dette er en uavhengig test av luftkvalitet og kjemikaler som er gjennomført av CRI (Carpet and Rug institute). Dette er gjort for at forbrukerne kan være sikre på de helsemessige fordelene ved bedre luftkvalitet og renhold.  «Green motion» passer i alle innvendige inngangspartier.

Spesifikasjoner

Aluminiumprofilene er elokserte og motstår korrosjon i all slags vær. De sterke stålwirene er laget av rustfritt stål, nipler og skruer er laget av ikke-korroderende aluminium. Det miljøvennlige ilegget av teppe er laget av polypropylen som har ekstremt slitesterke egenskaper.  Den er også helt fri for latex. Den er også lydisolerende og værbestandig.  Alle komponenter er fullt resirkulerbare

Aluminiumprofil: Laget av ikke vridbare aluminiumprofiler (ENAW 6060-T66, veggtykkelse opptil 1,5mm) eco- anodisert E6/EV 1, Korrosjonsbestandig. Resirkulerbar.

Ilegg: Tekstil Uv-resistent, robust polypropylen, sklisikker R11 etter DIN 51130, Brannhemmende Cfl-s1 etter DIN EN 13501-1 (Tysk industri standard.) Resirkulerbar.

Konstruksjon: PVC fri gummi som er lyddempende. Resirkulerbar.

Profilbredde: 37mm

Profilhøyde: 22mm

Wire: Rustfritt stål V2A Ø 3 mm. Resirkulerbar.

Låsing: Spesialnippler med rustfrie stålskruer. Resirkulerbar.

Profilavstand: 5mm, Avstands klosser av PVC fri gummi. Resirkulerbar.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste