Lås opp uten nøkkel - med maks. sikkerhet

Dato: 4 Mar 2020

Siedles elektroniske døråpnere er trygge og enkle å bruke
- for store og små familiemedlemmer

Nå er det trygt og behagelig å låse sin dør - med de nøkkelfrie løsningene fra Siedle. De elektroniske døråpnerne gir en enklere dag der fleksibilitet og sikkerhet er nøkkelord.

Med en Siedle kodelås for inngangsdøren er det mulig å åpne døren elektronisk: Fingeravtrykklesere, berøringsfrie kortlesere for elektroniske nøkler eller kodelåser er praktiske problemløsere i hverdagen. Resultatet er mer komfort for alle og en betydelig bedre sikkerhet i hjemmet - uten fare for at nøkler blir mistet.

Fingeravtrykk og elektroniske nøkler

Fordelene med koder og fingeravtrykkgjenkjenning er klare - nøkkelen er alltid tilgjengelig! Siedles berøringsfrie kortlesere er også nyttige, for eksempel for familier der barnas fingeravtrykk ennå ikke er klare nok. Hvis den elektroniske nøkkelen er mistet, er det enkelt å slette og erstatte den med en ny slik at sikkerheten opprettholdes.

Det er mange alternativer for å velge et unikt design for å sikre inngangsdøren. dørtelefonen i fargen på fasaden - og for å gi svarapparatet en spesiell overflate.

Å være nøkkelfri er den nye sorten
Planlegg alt på nettet!

Å bli kvitt konvensjonelle nøkler gir flere fordeler i hverdagen:

• Du har alltid nøkkelen - glem aldri den - og kan ikke låse deg ut.
• Du vil ikke at hele familien skal ha nøkler.
• Du kan gi folk tilgang til hjemmet ditt uten å være til stede.

Samtidig kan du som bruker gå online i Siedles system - og enkelt planlegge og konfigurere løsningen slik at den passer deg best. Med valg av koder, skanning av fingeravtrykk etc.

De elektroniske nøklene er tilgjengelige i kredittkortstørrelse eller som et nøkkelstykke - hver i en ny, elegant variasjon. Hver elektronisk nøkkel er unik, helt lukket, uten batteri og derfor vedlikeholdsfri og miljøvennlig.

Ny teknologioppgradering:
Siedle døråpnere for både forretningsmessig og privat.

Teknologien til den elektroniske nøkkelleseren fra Siedle har fått en ny oppgradering. Den kontaktløse kortleseren er egnet for både forretningsbygg og private hjem.

Les mer om Siedles trygge og komfortable løsninger på www.siedle.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår