Lanserer nye smalprofil- og innbyggingslesere

Dato: 29 Aug 2018

SALTO Systems, en av de ledende produsentene av elektronisk adgangskontroll, har utvidet produktporteføljen med smalprofil- og innbyggingslesere.

– SALTO smalprofil- og innbyggingslesere kompletterer vår portefølje og er designet for adgangspunkter hvor det er behov for å styre elektriske enheter eller for innbygging og integrasjon med andre systemer slik som porttelefoner eller heiser, uttaler Marc Handels, CMSO.
– Vi arbeider kontinuerlig for å utvide vår produktportefølje for å kunne tilby den mest mulig komplette løsningen for adgangskontroll, og de nye smalprofil- og innbyggingsleserne inntar en viktig funksjon i SALTOs elektroniske låsplattform, fortsetter han.

Smalprofilleseren er først og fremst designet for heiser, skyvedører, elektroniske porter og smalprofildører hvor det ikke er plass til SALTOs standardlesere. Bestilles med hvit eller sort kapsling, og har akustisk og optisk signalering.

Innbyggingsleseren er designet for å kunne integreres i tredjepartsleser så som heispaneler, intercom-paneler, el-brytere, personsperrer, porter og diverse reléstyringer.

Både smalprofil- og innbyggingsleseren kan bestilles for SALTO ProAccess SPACE og SALTO KS og tilkobles SPACE eller KS dørkontrollere. Begge har samme systemfunksjoner som SALTOs online standardlesere, hvilket innebærer at de også kan fungere som offline-lesere med SALTO Virtua Networkl.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår