Involverte bedrift

RENOLIT Alkorplan

Westhub er det grønneste logistikksenteret i hele Litauen. Senteret er utviklet av Kamida NT, sertifisert i klasse A++ og BREEAM med "very good" rangeringen, og ligger i Kaunas, vest for hovedstaden Vilnius, i et av landets mest strategiske områder for kommersielle strømmer: totalt 15 500 kvadratmeter, tilgjengelig for selskaper som driver innen logistikk, farmasøytiske produkter og andre aktiviteter.

Et steinkast fra representasjonskontorene, totalt 1800 kvadratmeter, en ideell beliggenhet for næringsvirksomhet knyttet til logistikksenteret. Med fokus på innovasjon og bærekraft, kan du på taket til Westhub nå finne RENOLIT ALKORPLAN Cool, den hvite kule takmembranen par excellence som med sin solrefleksjonsindeks på 115 - den beste tilgjengelige på markedet - er spesielt effektiv i reflekterer solstråling.

RENOLIT ALKORPLAN Cool er et high-end produkt, hvitt i all sin masse (dvs. både i underdelen og i overflaten) og som følgelig tilbyr en finishkvalitet som er verdsatt av fagfolk i sektoren. Videre favoriserer etterbehandlingsbelegget strømmen av vann og støv (antismussbelegg) som normalt vil feste seg til overflaten av taket. Med en tykkelse på 1,5 mm gir RENOLIT ALKORPLAN Cool faktisk hydraulisk tetting, mekanisk og kjemisk motstand, samt allsidighet, estetikk og motstand mot UV-stråler. RENOLIT ALKORPLAN Cool gir også store energibesparelser.

Overflaten på et tradisjonelt membrantak når 80°C på de varmeste sommerdagene, ett med RENOLIT ALKORPLAN Cool overstiger ikke 40°C, med betydelige effekter også på bygningens indre temperatur: fra 30°C til 25°C, godt 5° mindre.

Produktkoblinger

RENOLIT ALKORPLAN Bright

Westhub er det grønneste logistikksenteret i hele Litauen. Senteret er utviklet av Kamida NT, sertifisert i kl ...


Relaterte prosjekt

EDENS HAGE, NYBYGG FOR HØGSKOLEN

EDENS HAGE, NYBYGG FOR HØGSKOLEN

Nybygg | Bergen | 330 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Bergen på 5 etasjer hvor den ene etasjen er under bakk...


Harbitz Torg, laboratoriebygg

Harbitz Torg, laboratoriebygg

Rehab | Oslo | Uoffisiell

Rehab av kontorbygg som består av en bygning i Oslo. Selve byggingen startet ...


Henrik Ibsens gate 40-42 Boston Consulting Group

Henrik Ibsens gate 40-42 Boston Consulting Group

Tilbygg | Oslo | 30 Mnok

Tilbygg av kontorbygg som består av en bygning i Oslo på 6 etasjer. Selve byg...

Herbarium (tidligere Straensenteret)

Herbarium (tidligere Straensenteret)

Tilbygg | Stavanger | 300 Mnok

Tilbygg av kontorbygg som består av en bygning i Stavanger på 7 etasjer. Selv...