Inngangsmatter

Dato: 11 Apr 2016

Inngangsmatter er noe alle bør ha for å slippe å dra med sand og grus inn i resten av bygningen. Vi sparer vaskekostnader og vi sparer gulvet for slitasje. Fallulykker kan lett skje når gulvet er vått og derfor er det viktig å ha gode matter til inngangspartiet.

Top Clean inngangsmattene fra Geggus EMS er kjent for kvalitet og i tillegg har vi relativt korte leveringstider som er ca. 14 dager. Vi er også behjelpelig når det gjelder valg av kombinasjoner, tykkelser og farger på matten. Top Clean mattene har et åpent system slik at sand og fuktighet forsvinner ned i mattebrønnen. Erfaringsmessig ser vi at med entré-matte system i inngangspartiet holder gulvene seg lengere rene, noe som forlenger rengjørings intervallet betydelig. Vi har matter til de fleste inngangspartier og leverer i hele Norge.Referanseprosjekter MatteCompagniet AS

Nybygg av spesialsykehus ved Gardermoen

Nybygg av spesialsykehus ved Gardermoen

Nybygg | Ullensaker | 1 mrd. kr

Nybygg av sykehus i Ullensaker. Selve byggingen startet oktober 2015 med en b...

Munch Museet

Munch Museet

Nybygg | Oslo | 2,71 Mrd nok

Nybygg av studio/galleri som består av en bygning i Oslo på 13 etasjer. Selve...

Oslofjord Convention Center

Oslofjord Convention Center

Nybygg | Sandefjord | 1 Mrd nok

Nybygg av konferanselokaler tilsvarende 11 bygninger i Sandefjord. Selve bygg...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår