Hepro Baderomskonsept med antimikrobiell overflatebehandling

Dato: 12 Aug 2020

Det ideelle Gaius-baderommet består av førsteklasses innredning og utstyr med bestemt plassering for å sikre optimal brukervennlighet.

 

Våre funksjonelle baderomsløsninger for sykehus og omsorgsboliger er utformet for å oppfylle arbeidskrevende behov hos brukere og pleiepersonell.  Vi har gjennom 20 års erfaring i Norden utviklet et konsept som har fokus på funksjonelle løsninger. Våre produkter er både antibakterielle og antimikrobielle. Testet i henhold til ISO 22196.

 

Antimikrobiell overflatebehandling                                                                                        

I tillegg til god rengjøring, med riktig materialvalg, bidrar vi til et hygienisk sikkert sluttresultat. På antimikrobielle overflater reduseres mikrober selv før ekstern rengjøring av overflaten. Antimikrobielt belegg forhindrer at infeksjoner spres via berøringsflater. Et slitesterkt og bakterie-hemmende belegg forbedrer hygienen og reduserer miljøbelastningen.

Gaius baderomsmøbler spesielt egnet for sykehus og omsorgsboliger er antimikrobielle og har vist seg å redusere skadelige bakterier, mugg og virus på overflater.

 

Nye studier for effektiviteten av antimikrobielle overflater!

Effektiviteten av våre antimikrobielle materialer er blitt testet i flere studier og resultater er gjensidig støttende. Den siste konsekvensstudien ble utført som et veiledet studentarbeid i Metropolia University of Applied Sciences laboratorieanalyse. Studien viste at på den antimikrobielle lakkoverflaten fjernet 99,9% av bakteriene på 50 minutter og på den ubehandlede overflaten var det ingen reduksjon i antall bakterier.
Les mer om forskninger her.

 

Praktisk og helhetlig design

​Hver form og detalj har et formål. Nøye planlegging og funksjonell design som forbedrer brukervennlighet og sikkerhet.Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på heprobad@hepro.no.

Hepro på Facebook: https://www.facebook.com/Hepro.no/
Hepro på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hepro

 

Referanseprosjekter Hepro AS

Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter

Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter

Nybygg | Røros | 243 Mnok

Nybygg av sykehjem/aldershjem som består av en bygning i Røros. Selve bygging...