Fremtidens kjøkkenfilter med eget kundesenter på Lysaker

Dato: 13 Okt 2021

PlasmaMade filter for kjøkkenventilasjon er et veldig etterspurt produkt. Med eget kundesenter satser distributøren på videre vekst i Skandinavia.

Eskil Mediaa i MT Nordic er leverandør på PlasmaMade løsningene i Norge og resten av Skandinavia, og har i mange år misjonert for fordelene som kommer når kullfiltrene erstattes med PlasmaMade. Han mener at produktet løser mange utfordringer ved kokesonen og må oppleves. Derfor satser han på eget PlasmaMade kundesenter sentralt på Lysaker: «Etter mange forespørsler fra våre forhandlere, utbyggere og rådgivende bedrifter har vi bestemt oss for å åpne et eget kundesenter, sentralt på Østlandet.»


 Eskil Mediaa, CEO, MT Nordic AS, leverandør av PlasmaMade i Skandinavia.

Kundesentret er designet med tanke på inspirasjon og opplæring for både forhandlere, utbyggere og rådgivende bedrifter. Her får besøkende demonstrasjon av PlasmaMade i bruk – både produkter og løsninger. Det er mulig å teste filtre, luftsensorer og luftrensere fra samme produsenten.

Det er bygget et separat rom med typiske «prosjekt-kjøkken», hvor PlasmaMade-filtre er brukt for å demonstrere løsninger for utbyggere og rådgivende bedrifter.

«Det er enkelt å vise hvor store foredeler ved bruk av PlasmaMade får byggherre og entreprenør når vi kjører demo på Kundesenteret» sier Eskil Mediaa, «Vi inviterer til møter i små grupper for en grundig gjennomgang av PlasmaMade-teknologi, produkter og løsninger. Det er bare å ta kontakt med oss og avtale tid.»

Fordeler med PlasmaMade

For byggherre og entreprenører betyr prosjekterte løsninger med PlasmaMade i praksis at:

  • Kanalsjaktene til ventilatoren bortfaller
  • Sentralanlegget kan nedskaleres
  • Vedlikehold av kanaler til ventilatoren bortfaller
  • Antall hulltakinger mellom etasjene reduseres
  • Trykkvakt bortfaller
     

Om teknologien

Med PlasmaMade resirkuleres og renses luften. Filteret er vedlikeholdsfritt og passer alle ventilatorer, gamle som nye. Hemmeligheten bak PlasmaMade er et patentert elektrostatisk partikkelfilter med høyspente metallvegger (ESD) og smart-teknologi. Sikkerheten ivaretas, og det oppnås en selvrensende prosess for overskytende fett og fremmede partikler som har passert fettfiltrene i kjøkkenventilatoren. PlasmaMade gir en høy og god effekt mot matlukt/matos gjennom hele filterets levetid på 9000 timer. Dette tilsvarer 2 timers gjennomsnittlig bruk hver dag, i 12 år.

PlasmaMade kundesenter
PlasmaMade produktoversikt

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår