Markedets tynneste kjøkkenventilatorer skjult i designhylle

Dato: 12 Jun 2024

Falmec krysser prisvinnende design med patentert teknologi for å skape unike kjøkkenvifter.
Kun 10 cm høy! Nå åpner Falmec et showroom på Lysaker.

Shelf er en ny modell fra Falmec, en del av Elements-kolleksjonen hvor toppmoderne teknologi innen kjøkkenventilasjon gjemmes i modulære elementer som kan kombineres og integreres i ethvert moderne kjøkkenmiljø. Kun 10 cm høy!

Shelf er minimalistisk og allsidig, og med et utvalg av moduler som er designet for å danne en sømløs hylle på kjøkkenveggen, der kjøkkenviften og interiøret møtes og integreres.

Shelf ventilatorene inneholder Falmecs revolusjonerende Multi-Air teknologi. Her gir den ultrakompakte løsningen med mange mindre motorer på kun få centimeter i høyde. Dette gir effektivt avtrekk på hele 500 m3/t langs hele overflaten med 2 effektive resirkulasjonsfiltre Carbon.Zeo som har en levetid opptil 5 år ved normalt bruk.

Konstruksjonen til Shelf er laget i sort lakkert stål med en matt sort aluminiumsprofil som ligger rundt fronten og sidene, og skaper en ren definert form. Baksiden er utstyrt med integrert LED-stripe med et dynamisk lys som gir en optimal belysning av benkeplaten i full lengde på hyllen. Til slutt kan Shelf brukes for å bygge et hyllesystem – kledd med materiale som kjøkkenfront/benkeplate eller med standard finish i matt sort.

Ekstra moduler på 60 og 90 cm kan legges til kjøkkenvifte – enheten på 120 cm og plasseres ved siden av hverandre for å skape et hyllesystem tilpasset kjøkkenet ditt.

Mulighetene innen funksjonalitet og stiluttrykk er mange.

Les mer om modell Shelf fra Falmec

Om Falmec

Ventilatorene produseres i Vittorio Veneto, utenfor Venezia i Italia. De importeres til Norge av MT Nordic AS som har et Falmec Showroom på Lysaker.

– I over 40 år har design, innovasjon og kvalitet ligget i hjertet av den italienske familiebedriften. Design kommer først, og deretter utvikles løsninger som sikrer topp funksjonalitet og ergonomi, sier Eskil Mediaa i MT Nordic AS.
Falmec har vunnet flere internasjonale priser for sine design, som varierer mellom sømløse løsninger hvor innovasjon og funksjonalitet står i fokus. Bant prisene er Archiproducts Design Awards, Good Design, European Product Design Award, IF Design Award, Iconic Awards og Reddot Design Award.

Les mer om de innovative løsningene fra Falmec

Rådgivning og veiledning

Som en eksklusiv distributør av Falmec og PlasmaMade-produkter er MT Nordic ofte engasjert i en tidlig fase av bygg- og renovasjonsprosjekter.

Vi gjennomfører møter og presentasjoner for og med våre kjøkkenforhandlere, arkitekter og VVS-konsulenter. For tekniske eller TEK-relaterte spørsmål tar vi også en gjennomgang.

Ta gjerne kontakt med oss for å avtale et uforpliktende møte eller demo for Falmec kjøkkenventilatorer.

Ønsker du ytterligere informasjon? Vennligst kontakt:
 

Eskil Mediaa
E-post: eskil@mtnordic.no
Mobil: 982 90 117
Sentralbord: 611 00 111