Forleng sesongen med våre QS og FT teknologi

Dato: 13 Sep 2019

Produkter som herder og tørker raskt!
Med våre QS- og FT-produkter kan du arbeide selv ved lavere temperaturer og høyere luftfuktighet. De unike bindemidlene gjør at produktene herder og tørker raskt, og blir raskere overbearbeidingsbare selv på kjølige høst- og vårdager. Les mer under respektive flik.
QS -teknologi
Våre QS-produkter er påførbare ved temperaturer ned til +1 °C, og tåler en høyere relativ luftfuktighet sammenliknet med våre standardprodukter. I tillegg sørger bindemidlet for at det raskt dannes en beskyttende barriere og at overflaten ikke skades av lett til middles regn.FT-teknologi
I motsetning til andre pussmørtler herder våre FT-produkter raskt selv ved høy luftfuktighet og temperaturer ned till +1 °C, grunnet det unike bindemidlet. Vanligvis kan grunnpussen overbearbeides allerede etter 48 timer og sluttpussen etter 24 timer.
Ønsker du kontakt med din lokale salgsrepresentant - følg linken
Finn din salgsrepresentant

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår