Fleksibelt og holdbart avfallssystem for norske arbeidsplasser

Dato: 8 Mai 2023

En fremtidssikker løsning for ditt avfall.

Fremtiden stiller høye krav til hvordan din bedrift håndterer avfall. Avfallet må sorteres for å alltid overholde de nyeste lovpålagte kravene. Det må være enkelt og praktisk for personalet å tømme beholderne. Og som det eneste økonomiske og miljøvennlige valget, må det være en løsning som holder i mange år - og som du også har lyst til å se på i årene som kommer.

Bica® - et fleksibelt avfallssorteringssystem med plass til fremtiden
Bica® er et modulært avfallssorteringssystem fra Carbi i høy kvalitet og rene linjer som fremtidssikrer håndtering av ditt avfall. Begynn med antall beholdere som dekker dine behov nå, og tilpass det etter hvert som behovet endres.

Gjennomtenkt design med fokus på funksjonalitet og estetikk
Bica-serien er enkel og stilren med et gjennomtenkt design hvor funksjonalitet og estetikk går hånd i hånd. Med en elegant frontåpning og en praktisk og enkel poseholder unngår ditt renholdspersonale et tungt løft ved tømming av Bica®. Det er lagt vekt på detaljer som soft-close funksjon, skjulte hengsler og en sokkel som beskytter hjulene og føttene mot smuss. Bica® finnes med ulike typer lokk og innkast som diskret hjelper deg og dine kollegaer med å se hvilket avfall som hører hjemme hvor.

Både innendørs og utendørs løsninger
Bica® består av både innendørs og utendørs avfallssorteringssystemer slik at det er en rød tråd i innredningen enten man er inne eller ute. Alle modeller er laget i rustfritt stål, et værbestandig materiale som kan holde i mange år. Bica-serien inneholder flere varianter, kommer i to farger og kan også spesialtilpasses for å passe nøyaktig til dine behov.

Mulighetene er mange, og valget er ditt.

Se Bica-serien her

Se Bica®'s utendørs løsninger

Ta kontakt med Carbi for å diskutere mulighetene for din virksomhet

Ytterligere informasjon