Hendene av!
Stilig moduloppbygget kildesortering

Dato: 5 Mai 2021

Håndfri betjening har blitt et "must" på kort tid.


Brannhemmende og håndfri åpning
Den nye i S30-serien er som vanlig designet for å være på samme nivå som de andre modellene i Bica®-serien.

Robust og komplett. Modell-ID 954

Frontåpning for enkel tømming uten høye tunge løft. Er fortsatt geometrisk intakt selv etter ekstremt voldsom brann. Robust utført i 1,3 og 1,5 mm stål som er forsterket i dør og sokkel. Tidløst design og høy brukervennlighet for både beboere og personale. Mekanismen er laget av 20 mm stål, slik at den er i stand til å tåle veldig travle og hektiske miljøer. Alle detaljer har blitt grundig testet akkurat som våre kunder og brukere forventer.

Lokket bulker ikke veggen bak

Gassdemperen i lokket sikrer delvis en deilig følelse når beholderen åpnes, samtidig som den sikrer at lokket ikke åpnes så mye at det skraper veggen bak. Demperen sørger også for at lokket lukkes stille etter åpning. Kort sagt, alle detaljer har blitt tatt i betraktning mens designet forblir i vanlig Bica®-stil. 95 liter effektivt volum.

Når god stil og effektivitet spiller på lag

1000 stk. er nå på plass ved et stort universitet som nå er klar for sortering av avfall ved kilden. Dette var en kundetilpasning bestående av 2x65 liter + 1x95 liter for restavfall. Denne modellen 829 er klar for levering. Vår maksimale ledetid er 5-6 uker men vanligvis kortere. 4 fraksjoner i én også mulig i denne varianten! Den er bygget som 65+65+45+45 liter og ligner på bildet ovenfor i uttrykk.

Vi kommer gjerne på besøk med prøver

Ring eller skriv til oss for å planlegge et møte for prosjekter inne eller ute. I Bica-serien løses begge oppgavene modulært, stilig og sterkt!

Modellen 5075 til venstre finner du f.eks. i København og på ca. 200 bussholdeplasser i Oslo i kundetilpasset variant. Fra 25 stk. kan du velge din egen RAL-farge for både innen- og utendørsmodeller.

Kildesorteringsmøbler & avfallsstasjoner på nye websider

Nå har det blitt lettere å få oversikt over vårt store utvalg av søppelbøtter og sorteringsmøbler. Gå til www.carbi.no, velg språk og skriv f.eks. S30 i søkefeltet.

Fokus på miljøvennlig produksjon

Alle produkter fra Carbis egen Bica®-serie må leve opp til våre strenge krav om resirkulering både i produksjon og etter levetiden.


Du kan bygge opp Bica-serien trinn for trinn etter hvert som behov oppstår. Vi har også laget en enkel illustrasjon her.

Carbi ApS
Hammershusvej 12 B
DK-7400 Herning
CVR/VAT Nr. DK 39683695
Mail: carbi@carbi.dk
Telefon: +45 8230 4000


Ta kontakt og la oss ta en prat om dine behov og muligheter.

Bica intro video 8 minutter

Tag kontakt og lad os tage en snak omkring dine behov og muligheder.
Med venlig Hilsen og på gensyn
Carbi Teamet

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår