Finske Vieser - Unikt design, sikker funksjonalitet

Dato: 10 Nov 2021

Ny retning for baderommet

Baderommet er ikke lenger bare et teknisk rom, nå til dags ønsker man å trives der og satse på innredningen i baderommet. Naturlige temaer som tre, holdbare og bærekraftige valg samt et nordisk utgangspunkt er Viesers hjørnesteiner og sterke trender i baderomsdesign.

Formgiving har alltid vært en del av all vår virksomhet. I begynnelsen konsentrerte vi oss om å utforme et perfekt gulvsluk. Nå utformer vi slukristene så de blir en del av baderomsinnredningen. Slukristen er ikke lenger en ren teknisk løsning, men den kan være det uslåelige midtpunktet i baderommet – et vakkert og tidløst designprodukt.

 


Vieser Dot-slukrist er vakkert utstilt i Boutique & Showroom Ferm Living i København.

 

Anerkjent finsk designsamarbeid
De siste årene har vi kommet på markedet med moteriktige design-slukrister som omformer hele utvalget med sine former og materialer. Innen design er vi i tett samarbeid med nordiske designbyråer i toppskiktet, som Aivan Design og Pentagon Design

Saku Sysiö fra Aivan har designet Vieser Dot-slukrist av Accoya-tre, som mottok hedersprisen i designkonkurransen Fennia Prize 20. Til og med for firkantige slukrister, som blir oppfattet som tradisjonelle, har vi ønsket å gi et kompromissløst design, og vi har skapt en ny kolleksjon med hjelp av finsk design-samarbeid.

 


Prisvinnende Vieser Dot.

 

 Design og funksjonalitet i skjønn forening
Selv om vi til tider har tatt meget dristige valg som ikke er mainstream, har vi aldri vært villige til å kompromittere funksjonaliteten. Vi har skapt slukrister som er kompatible med alle Vieser-gulvsluk og som for sluttbrukeren er bekymringsfrie å anvende og meget lette å vedlikeholde. Alle våre produkter fra sluk til slukrister har utmerkete gjennomstrømmingsegenskaper og lange vedlikeholdsintervaller.

Vårt brede sortiment av slukprodukter gjør det mulig å ta de beste valg for ulike steder både på og under gulvoverflaten. Den skjønne forening av design og funksjonalitet er både innrederens og montørens drøm. 
Bli kjent med baderomsdrøm som er blitt virkelighet på Referanser-siden.