Etterspørselen på Vieser Line gulvsluk vokser

Dato: 26 Okt 2022

Finske Vieser har investert stort i design av sine sluk løsninger de siste årene. Etterspørselen for de visuelt interessante sluk ristene er økende og blant disse er det flisbelagte Vieser Line mest populær. Under det stilige designristen er det alltid et gulvslukssystem som er enkelt å installere og pålitelig i bruk.

Både huseieren og installatøren liker Vieser Line
Generelt er det størrelsen på flisen som velges som styrer valg av linjegulvsluk. Vieser Line er det riktige valget når du ønsker å opprettholde et jevnt og vakkert flisgulv. Det spesielle med Viesers lineære gulvsluk er at det er svært enkelt å rengjøre, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for beboerne.

Installatører er fornøyde med påliteligheten og installasjonsvennligheten, da Vieser Line monteres sammen med en tradisjonelle Vieser One gulvsluk. Den skrubare klemringen sørger for vanntettingen under installasjonen. Alle Vieser sluk og rister er kompatible med hverandre og systemet har også ti års systemgaranti.

Flere alternative
Vieser Line linjesluk finnes i ulike lengder og med ulike overflater. Det finnes en flisbelagt modell, som du vanligvis velger samme fliser til som til gulvet. I dette tilfellet går sluket nesten over i et med flisgulvet. Utvalget inkluderer også matt sorte og metalliske rist og renne, som er laget av rustfritt stål.

Vieser Line tilbyr mye fleksibilitet for baderomsdesign og for installasjonen.. Plasseringen av sluket er valgfræ. Det finnes ulike versjoner av produktet som muliggjør plassering i ulike bad – uten et eneste kompromiss når det gjelder vanntetting. Les mer om Vieser Line gulvslukssystem her.

Vieser Line monteres som et tradisjonelt gulvsluk, raskt og enkelt. Se en kort installasjonsanimasjon: