Få hjelp til planlegging og oppfølging av byggesaker

Dato: 26 Jun 2024

Et nyopprettet selskap skal gjøre det enklere for husbyggere å få den hjelpen de trenger til planlegging og oppfølging av byggesaker. Joacim Vålbekken Sundet er daglig leder for nye Bredesen Opset Byggesak AS.

- Vi har sett en stadig økende forespørsel etter hjelp i slike saker. Det er både tegninger og skjemaer som både proffkunder og private sliter med. I tillegg til sentral godkjenning har vi den kompetansen som skal til og de rutinene som behøves for å planlegge og følge opp byggesaker, forteller Brede Bredesen Opset, som er styreleder i det nystartede selskapet.

Kan bli aktuelt med utvidelser

I første omgang skal det nye selskapet benytte kompetansen til de erfarne konstruktørene hos Bredesen Opset Prefab AS, men dersom etterspørselen tilsier det, ser ikke Brede Bredesen Opset bort fra at det kan bli snakk om nyansettelser.

- Vi prøver oss med de ressursene vi allerede har, men hvis det skulle vise seg å ikke være tilstrekkelig, kan det bli snakk om utvidelser. Det viktigste er at vi kan gi kundene våre god hjelp og oppfølging.

Ta kontakt

Om du ønsker hjelp med dine saker eller bare ønsker en prat rundt de så er du hjertlig velkommen til å ta kontakt.