Ett år med karbonnøytral status

Dato: 13 Okt 2021

SALTO Systems har i 2020 oppnådd sitt mål om å bli 100% karbonnøytral i fabrikken på hovedkontoret i Spania, et stort skritt mot å skape bærekraftig produksjon for adgangskontroll.

CO2-nøytralitet av karbondioksyd oppnås ved å beregne karbonavtrykket og redusere det til null ved å kombinere interne effektivitetstiltak og støtte eksterne utslippsreduksjoner.

Å oppnå dette var et stort skritt for SALTO Systems, ett av selskapets hovedoppgaver er å levere adgangskontroll og elektronisk låsing på en miljøansvarlig måte. SALTO Systems har fokusert på å oppnå karbondioksidnøytralitet gjennom ambisiøse reduksjoner i utslipp i alle faser av produktets livssyklus, inkludert design, produksjon, energieffektivitet og resirkulering.

"Vi ønsker å være ledende på å levere bærekraftige nøkkelfrie og smarte adgangskontrollløsninger ved å tilby våre kunder produkter og tjenester som gjenspeiler våre verdier," sier SALTO Systems administrerende direktør Javier Roquero. Sosiale og økonomiske effekter av organisasjonen vår. Dagens nyheter om vår karbonnøytrale status er bare det siste trinnet på denne reisen. ”

Hundre prosent av SALTO Systems 'elektrisitet i produksjon blir produsert av enten solcellepaneler på stedet eller kjøpt som sertifisert grønn strøm. Utslippene som ikke kan elimineres, kompenseres med Madre de Dios Amazon Forest Conservation Project. Dette bekreftede karbondioksidkompensasjonsprosjektet reduserer avskoging og bidrar til å etablere bærekraftige skogforvaltningsprosesser.

"Denne anerkjennelsen gjenspeiler nesten to tiår med arbeid for å gjøre SALTO Systems så energieffektive som mulig," sier Roquero. "Initiativene som SALTO Systems har tatt for å oppnå karbonnøytral status viser vår virksomhetsånd - å bli mer bærekraftig. Vi er veldig stolte av denne suksessen. ”

| LINKEDIN  I  INSTAGRAM  | Twitter  |  Facebook  | YOUTUBE

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår