Veggpanel PanElle

Veggpanel PanElle

Veggpanel PanElle

Prinsippet med PanElle er enkelt. Lav innsats, stor effekt. Resultatet er alltid enestående og skaper en avslappende atmosfære i badet ditt.

Som spesialist på høykvalitetsbad tenker vi bærekraftig. Vi støtter deg derfor gjerne hvis du ønsker å renovere badet ditt eller fornye utseendet på det. Vårt smarte veggpanelsystem PanElle er en overraskende ukomplisert løsning: Uten smuss og byggestøy forvandler PanElle badet ditt til et inspirerende, nytt rom.

Godt gjennomtenkt

De ripefaste, akrylbelagte hardskumplatene monteres på det eksisterende underlaget, uten langvarige ombyggingsarbeider. Modulsystemet tilpasser seg til individuelle forutsetninger uten problemer. Dette er perfekt for alle som ønsker å gjøre livet vakrere raskt. Det beste: Rengjøringen blir betydelig lettere med PanElles fugefrie overflater.

PanElle finnes i mange fargevarianter og mønstre, og kan også leveres som lysobjekt. Oppdag våre nye produkter PanElle Graphics og PanElle Stone. Som navnet Stone antyder, handler det om natursteinplater. Disse panelene kommer spesielt godt til sin rett i moderne bad med høye krav til utforming, og ikke to av panelene er like.

PanElle Stone
PanElle tetningssystem
Sertifikater
Montering
Tekniske tegninger
Prisliste
CAD-data
BIM

Relaterte produkter

Dusjvegger

Dusjvegger

Dusjvegger

Dusjvegger til badekar

Dusjvegger til badekar

Dusjvegger til badekar.

Nyheter fra Duscholux Norge AS

Ønsk fremtiden velkommen med Duscholux System21

Ønsk fremtiden velkommen med Duscholux System21

Transparens og modernitet. System21 er et modulært og intelligent system hove...

Viva med dekor i ekte tre

Viva med dekor i ekte tre

Individualitet begynner i detaljene. Dette beviser de nye dekorene av ekte tr...