Viva med dekor i ekte tre

Dato: 30 Jul 2021

Individualitet begynner i detaljene. Dette beviser de nye dekorene av ekte tre til Viva sving- og skyvedøren. Tre er populært og for tiden veldig etterspurt innen interiørdesign. Det naturlige og varme materialet blir også brukt mer og mer i baderommet.

Dusjveggene i Viva-produktverdenen kan nå utstyres med tre forskjellige typer ekte tre. Den individuelle marmoreringen i hvert stykke sikrer et unikt produktdesign og følelse og gjør hver dusj unik. Med Eik, Eik Natur Hvit og Valnøtt har DUSCHOLUX nå tre typer ekte høykvalitets tre i sortimentet, som også er mye brukt innen møbeldesign. Dette gjør det mulig å utvikle dusjvegger fra en ren bruksgjenstand til en designgjenstand. De dekorative innsatsene er utskiftbare, noe som betyr at denne typen individualisering er tilgjengelig for både eksisterende og nye Viva dusjvegger.

For at individualiseringen også skal ha en positiv effekt og ikke får baderommet til å virke urolig, anbefaler vi å ikke kombinere for mange tresorter med hverandre. Det er best å sørge for at du ikke kombinerer mer enn tre forskjellige tresorter. Disse skal ha en viss likhet når det gjelder både marmorering og farge, slik at det ikke virker urolig.

Selvfølgelig passer forskjellige farger også sammen med ekte tre. Ved Eik og Eik Natur Hvit egner seg en enkel Hvit tone veldig godt og tilpasser seg perfekt. Den ganske mørke og kraftige valnøttbrunen fungerer best med edel rød / bordeaux eller en mintfarget aksent for de som vil ha det litt mer spennende.