Clay by SALTO lanserer ny veggleser og dørkontroller

Dato: 15 Jun 2015

Clay by SALTO er et trådløst skybasert låssystem uten kabling, ruter og programvare, som gir små og mellomstore bedrifter samt privatboliger en sikkerhetsløsning på høyde med sikkerhetsnivået hos banker og myndigheter – men til en brøkdel av prisen. Nå kompletteres Clay by SALTO 100% ved lanseringen av våre nye vegglesere og dørkontrollere. Disse hever fleksibiliteten og sikkerheten til det ekstreme - til meget moderate priser. Veggleseren og dørkontrolleren koster praktisk talt ingenting i forhold til hva de gir, hva de muliggjør.

Frem til nå har Clay by SALTO inkludert langskilter og sylindre som betjenes med RFID-brikker (AES 128bit kryptering) og administreres online i sanntid via din egen My-Clay.com og mobilapp, alt sammen styrt via vår skybaserte ClayIQ som sikrer den trådløse kommunikasjonen for opptil 16 dører, og som med egne Repeatere kan utvide sin rekkevidde opptil 40 meter.

Nå lanserer vi en harmonisk avrunding av Clay by SALTO. Ved å kombinere vår nye veggleser og dørkontroller er det praktisk talt ingen grenser for hvor du kan konvertere dine bygninger til smartbygninger. Den trådløse kommunikasjonen i sanntid gjør at du kan fjernadministrere dine bygninger fra hvor som helst i verden, når som helst, og med hvilken som helst enhet (bærbar, nettbrett, smarttelefon). Med våre nye vegglesere og dørkontrollere kan adgangskontrollsystemer anvendes overalt, f.eks. applikasjoner med dørautomatikk, heiser, barrierer, porter, elektriske sluttstykker, motorlåser, bommer, gitter, skyvedører, osv.

Ta kontakt med vårt salgskontor på Jessheim, eller vårt regionskontor i Danmark, for nærmere informasjon.