Bruynzeel lanserer skap som beskytter gjenstandene dine mot støv

Dato: 24 Jan 2022

Trenger du en oppbevaringsløsning som krever ekstra beskyttelse mot støv? Bruynzeel Storage Systems lanserer nå et allsidig skap, 561-skap, som er støvtett; det holder støvet unna og holder dine gjenstander trygge.

Allsidig oppbevaring

561-skapet er et godt eksempel på allsidig oppbevaring. Det gir sikker oppbevaring av f.eks. gjenstander, medisinsk utstyr, detaljhandel; 561-skapet er en oppbevaringskameleon. 561-skapet kan tilpasses i dimensjon og farge. Med et utvalg hengslede dører, tilbehør og finish kan disse skapene brukes til ethvert formål. 561-skapet kan også leveres med midtpanel og tilpasset perforering. De hengslede ståldørene til 561-skapet kan åpnes opptil 110 grader og er forsynt med 3-punkts lås, alltid i midten av høyre dør.


 561-skapet kan utstyres med to typer dører: Hengslede ståldører og hengslede ståldører med glasspanel.

561-skapet med hengslede ståldører gir sikker oppbevaring og er tilgjengelig i nesten alle RAL-farger. Disse 561-skapene kan festes til en vegg for å gi optimal sikkerhet. De hengslede ståldørene kan utstyres med glasspaneler. Dette gir deg en mulighet til å se inn i skapet og gir skapet et moderne utseende.


 

For mer informasjon kontakt vår selger:

Lars Viksengen 
Tlf.: +47 950 57 286
lars.viksengen@bruynzeel.no