Bli Inspirert - Sto Norge desember 2020

Dato: 16 Des 2020

La oss se litt på året 2020

Mye har skjedd i løpet av dette året og mange flotte referanser har kommet på plass. Se noen av prosjektene under. Videre har vi lansert StoVentro X. Les mer om vår justerbare underkonstruksjon under.
Korona-året har gått uten at vi har noen forsinkelser eller mangler på varelageret, vår logistikkavdeling har klart å få levert ut alt til alle i tide, vi ser ingen fremtidig utfordring med å kunne opprettholde dette i 2021.
Året 2021 vil by på flere godbiter fra Sto Norge, gled dere! Vi håper på fortsatt godt samarbeid i årene som kommer.
Så God Jul og riktig Godt Nytt år, fra Alle oss i Sto Norge


StoVentro X - NY fleksibel underkonstruksjon
Takket være systemoppbyggingen har luftede fasadesystemer en rekke attraktive kvaliteter når det gjelder design, funksjonalitet og sikkerhet. Underkonstruksjonen danner den strukturelle forbindelsen mellom fasadekledning og underlag. Den tar opp fasadens påkjenninger i form av egenlast og vindlast og viderefører disse lastene inn i bakenforliggende konstruksjon. Den nye underkonstruksjonen StoVentro X er designet for tynne systemoppbygninger, er korrosjonsbestandig, gir minimale kuldebroer samtidig som den er rask og enkel å installere. I tillegg inneholder den en enkel justeringsmulighet ved ujevne underlag og man oppnår en økonomisk besparende konstruksjon som enkelt tilfredsstiller aktuelle behov på prosjektet.

Interiør og akustikk Vi har et stort utvalg av produkter hvor du kan kombinere farger og strukturer for å gi rommet akkurat den sjarm og karakter som du ønsker. Klassisk eller moderne stil, slette eller grove overflater, matte eller glansende farger. Det finnes noe for enhver smak i vårt sortiment.StoBrick – den klassiske teglsteinsfasaden StoBrick er massiv tegl som inneholder samme naturlige materialer som tradisjonell teglstein, men er mye tynnere. Under brenningen blir teglsteinen meget hard og motstandsdyktig mot frost og tøffe værforhold, samtidig som den får en slett eller strukturert overflate som fremhever materialets naturlige utseende.Løren skole står frem med nye og rehabiliterte fasader

Grenselunden er et prosjekt med kombinert fasadedesign hvor StoVentec R er blitt brukt

Akershøyden med elementer av StoVentec R fasadesystem


Vi velger også i år å støtte sykehusklovnene for deres innsats på norske sykehus
Sto Norge ønsker å bidra med en sum for å støtte det meningsfulle arbeidet Sykehusklovnene gjør for syke barn som tilbringer tid på sykehus av forskjellige årsaker. Les mer Sykehusklovnene hvordan de jobber og møter barn i en sårbar situasjon.Vi ønsker også med dette å takke kunder for samarbeidet gjennom 2020 og håper alle får en god fortsettelse.


Ønsker du kontakt med din lokale salgsrepresentant - følg linken


Referanseprosjekter fra Sto Norge AS

Paradisalléen

Paradisalléen

Nybygg | Bergen | 350 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) som består av en bygning i Bergen med 107 leili...

Harbitz Torg, laboratoriebygg

Harbitz Torg, laboratoriebygg

Rehab | Oslo | Uoffisiell

Rehab av kontorbygg som består av en bygning i Oslo. Selve byggingen startet ...

Nybygg av vernebygg på Vemork i Rjukan kommune

Nybygg av vernebygg på Vemork i Rjukan kommune

Nybygg | Tinn | 95 Mnok

Nybygg av museum som består av en bygning i Tinn. Selve byggingen startet Aug...

Nybygg av boligbebyggelse i Stavern

Nybygg av boligbebyggelse i Stavern

Nybygg | Larvik | 136 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 2 bygninger i Larvik med 41 leiligh...